Спечелете 5 комплекта с препарати ERNET

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

vaflichka
NadiaNGX
Ранобудна
puding_
vin4o75

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Няма нищо по-приятно от това да се приберем в чист и подреден дом - всичко е много по-уютно, влияе положително на настроението ни и ни позволява да се фокусираме върху хубавите и релаксиращи семейни моменти.

Когато става въпрос за чистота и хигиена ERNET е марка с доказано качество при почистването на бани, кухни и различни повърхности. Продуктите се справят ефективно с всякави замърсявания, петна и неприятни миризми, за да направят дома ви съвършен.

⚪ ERNET Кухня – със своята подобрена формула почиства ежедневните замърсявания и петна от мазнини;

⚪ ERNET Баня – мощната формула премахва мръсотия и петна от варовик във вашата баня. Изплаква се лесно и осигурява перфектна чистота без търкане;

⚪ ERNET Обезмаслител – почиства най-упоритите замърсявания и петна от мазнини в кухнята;

⚪ ERNET Котлен камък и ръжда – перфектното средство за отстраняване на котлен камък и ръжда. Лесен за нанасяне, изплакване и осигуряващ безупречна чистота и блясък;

⚪ ERNET Метал и неръждаме стомана – почиства лесно варовик, мазнини, отпечатъци от пръсти и водни петна по повърхности от метал или неръждаема стомана - без търкане и драскотини.

ЕП КОМЕРС е официален вносител за България на продуктите на турския конгломерат TIBET GROUP. От 2019 г. продуктите с марка ERNET, SALOON, GAMSIL са достъпни и за българските потребители.

Може да откриете ERNET в над 7000 търговски обекта в цялата страна. Някои от тях са: Фреш Маркет, магазини Бакалия, хипермаркет HIT Max, ПроМаркет, Гранд Маркет Жанет, супермаркети Буров, CBA, Бурлекс, Смокиня, Лекси, СиБиЕс, Слъчеви лъчи, Анет, BulMag, МАКАО и още много други.

Спечелете комплект за почистване!
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно?

На 21 август ще изтеглим петима потребители, които ще спечелят комплект с препаратите на ERNET. 

Краен срок - 21 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара