Спечелете слушалки JBL, ваучер от DECATHLON и колонка JBL - Go3

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Наталия Андреева
Жасмина Даниелова
Metodi Nedev

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Melexis e белгийска компания с над 30-годишна история, която открива свое представителство в България през 2000 г.
 
Компанията оперира в сферата на микроелектрониката, като основната ѝ дейност е разработване и тест на чипове. Технологичните решения на Melexis намират приложение най-вече в автомобилната индустрия, но също и в тези на алтернативна мобилност, умни електроуреди, интелигентни сгради, роботостроене, управление на енергия и дигитално здраве. Днес във всеки нов автомобил в света има средно по 18 чипа на Melexis.
 
Миналата година Melexis откри новата си високотехнологична сграда в София, която допълва вече съществуващия комплекс на компанията. Тя е въплъщение на стремежа на Melexis към природосъобразност, инвестирано е в технологии, които осигуряват по-устойчиво ползване на природните ресурси с поглед към едно по-зелено бъдеще.
 
Интериорният дизайн на офисната част е базиран на модела activity based working, целящ да стимулира колаборацията, креативността и ефективността между служителите, превръщайки сградата в иновативен хъб. Тя следва философията за отворен и достъпен начин на общуване, като има обособени пространства за самостоятелна работа, екипна работа, brainstorming сесии, неформални срещи.
 
Увеличеният капацитет логично доведе до разрастване на екипа, като в момента служителите в България наброяват 875 човека - инженери, техници и други специалисти. Ако проявяваш интерес към компанията и свободните позиции, можеш да разбереш повече на melexis.com/sofia.
 
А сега може да спечелиш една от три страхотни награди, осигурени от Melexis България, като участваш в играта по Радио Fresh! 

Намери поста с тематичния въпрос на седмицата във Facebook страницата на Радиото и отговори с коментар под публикацията. В края на всяка седмица всички верни отговори участват за възможността да спечелят безжични слушалки JBL, ваучер от DECATHLON на стойност 100 лева или портативна колонка JBL - Go3.
 
Имената на победителите ще бъдат обявени под тази публикация след края на всяка от трите седмици.

Краен срок - 27 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара