Спечелете 10 луксозни лимитирани сета с ароматите на Semana

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Искаш ли да разбереш кой е ароматът, който те описва най-добре в момента?

Ние от Semana знаем, че ароматите са от огромно значение за това как се чувстваме. Затова създадохме специално за теб тест, с който ще разбереш кой е твоят тип аромат и какво говори той за теб. 

И не само! Попълни своите данни и участвай в седмична томбола за луксозен лимитиран сет с ароматите на Semana.

НАГРАДИ: Лимитирани награди Semana Mini Set.

От 03.09.2023 г. всяка седмица, в продължение на 5 седмици, от общата база данни с участници, чрез специализиран софтуер ще бъдат теглени по 2 победители и 1 резерва. Общ брой на печелившите – 10.

Датите, на които ще бъдат теглени победители са както следва:

03.09.2023 г.
10.09.2023 г.
17.09.2023 г.
24.09.2023 г.
01.10.2023 г.

В срок до 5 работни дни, считано от тегленето на имената, печелившият участник ще бъде уведомен чрез email на подадения от него адрес. Ако печелившият участник не бъде открит в продължение на 24 часа след изпращане на email-а, ще се  премине към изтегления резервен печеливш. Всеки печеливш следва да предостави име, телефон и адрес на удобен за него офис на куриерско дружество „Еконт“ с цел изпращане на наградата. 


Организаторът ще изпрати до офис на куриер за своя сметка наградите до съответните печеливши, предоставили валиден адрес, в рамките на 7 календарни дни от предоставяне на адрес за получаване на наградата. Организаторът си запазва правото да удължи този срок в зависимост от заетостта на използваното куриерско дружество „Еконт“.

Наградата се получава на посочения от печелившия адрес. В случай че печелившият не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда и тя остава не спечелена.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара