Спечелете 20 комплекта от слънцезащитно олио за коса + несесер

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участник в Играта става всяко физическо лице, което отговаря на условията на т. 4.1. – направило е валидна регистрация в https://klorane-exclusive.bg/ до 31 август 2023 г., чрез която се е абонирало да получава бюлетина на марката Klorane

Eдин Участник може да спечели само една предметна награда в Играта.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

В рамките на Играта ще бъдат раздадени 20 награди СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО ЗА КОСА + НЕСЕСЕР

Тегленето ще се извърши на 10.09.2023 г. чрез специален софтуер: commentpicker, определящ печелившите на случаен (лотариен) принцип измежду всички Участници, отговарящи на условията, посочени в т. 4 и т. 5.

Имената на печелившите участници ще се обявяват в сайта на марката Klorane, находящ на https://klorane-exclusive.bg/ на 10.09.2023 г.

Организаторът ще осъществи връзка с печелившите участници в срок от 10 (десет) календарни дни от датата на обявяването им, посредством имейл съобщение, изпратено до имейл адреса, с който съответният печеливш участник е регистриран и абониран за бюлетина на марката Klorane през сайта https://klorane-exclusive.bg/. Организаторът ще поиска от печелившите участници име и фамилия, телефон и актуален адрес за предоставяне на наградата за целите на куриерската пратка.

Наградата се изпраща по куриер за сметка на Организатора до посочен от печелившия участник адрес в рамките на 30 (тридесет) работни дни, считано от датата на спечелването на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара