Спечелете мини хладилници, чадъри с осветление и сгъваеми столове от Kamenitza и Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 септември 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Kamenitza от магазини Кауфланд за поне 4 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда в избрани обекти на Търговска верига Кауфланд .

Участват само обектите на веригата, в които са разположени рекламни материали за настоящата Кампания.

Обекти, които не са обозначени с рекламен материал – НЕ УЧАСТВАТ в Кампанията.

За участие в Кампанията е необходима покупка на стоки от участващите обекти с марка Каменица, а именно: Каменица светло кен 0,5 л., Каменица кен 0,5 л. 0.0 %, Каменица бутилка 0,5 л.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

а) Каменица сгъваем стол - 240 бр., разпределени по 48 броя за всяка седмица от срока на промоцията;

б) Чадър с вградено осветление – 30 бр., разпределени по 6 броя за всяка седмица от срока на промоцията;

в) Мини хладилник с 12 бири Каменица кен 0,5л за споделяне - 12 бр., разпределени по 2 броя за всяка седмица от срока на промоцията, и 4 броя в последното теглене.

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

Участникът следва да закупи едновременно за минимум 4 лв. участващи в Кампанията продукти, като покупката трябва да е отразена в една касова бележка. На касовата бележка трябва да е ясно изписано наименованието на закупените продукти с марка Каменица. При така извършена покупка участникът може да регистрира касовата бележка на www.kamenitza.bg и така да участва в тегленето за награда сгъваем стол, чадър с вградено осветление или мини хладилник с бира . Една касова бележка означава една регистрация, без значение дали стойността на закупените продукти Каменица е по-голяма от 4 лв.

Задължително е на всяка касова бележка да бъдат ясно изписани закупените продукти с марка Каменица. Касови бележки, в които не е изрично упоменат продукт с марка Каменица, няма да се считат за валидни. Валидни са само касови бележки, които са издадени в срока на промоцията.

При регистрация на сайта на промоцията, участникът трябва да качи снимана касова бележка, по определени критерии, визуализирани на сайта, да попълни номера на касовата бележка в определеното за това поле и да даде телефонен номер. Важат само касови бележки, които са с дата на периода на промоцията.

Участията се натрупват, т.е. касови бележки, с които не е била спечелена награда в рамките на съответната седмица, автоматично се прехвърлят за участие в тегленето за следващите седмици от промоцията. Наградите се теглят в края на всяка седмица.

Наградите по т.7.1 , които не са потърсени в срок до 15. 11.2023 г., не се предоставят.

Определянето на печелившите участници ще се извършва всеки понеделник в периода на кампанията (04.09, 11.09, 18.09, 25.09.2023г), а финалното теглене ще е на 02.10.2023, като тегленията ще се осъществяват чрез специално разработен за нуждите на кампанията софтуер, който на случаен принцип ще определя печеливши участници, изпълнили условията от т. 8.1., до края на предходната седмица.

За всяка седмица от периода на промоцията ще бъдат раздавани следния брой и вид награди:

- 48 броя – Каменица сгъваем стол
- 6 броя – Каменица чадър с вградено осветление
- 2 броя - Мини хладилник с 12 бири Каменица кен 0,5л, и 4 броя в последното теглене

Печелившите номера на участниците ще бъдат публикувани на kamenitza.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0898123***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими.. Спечелилите участници ще бъдат допълнително уведомени от Организатора съгласно т. 9.2 по-долу. В томболата ще бъдат теглени и по 5 резервни спечелили, на които ще бъде предоставена наградата, в случай че някой от първоначалните спечелили се откаже от наградата или ако тя не може да му бъде предоставена поради липса на предоставени валидни касови бележки или невъзможност същата да му бъде предоставена поради други причини.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на кампанията.

За получаването на наградите по т.7.1 всички печеливши участници ще получат SMS от кратък номер 1917, в който ще се съдържа информация за вида на спечелената награда, както и мобилен номер за връзка с Организатора, на който спечелилият участник следва да се обади в рамките на 5 дни и да предостави данни за доставка (три имена, ЕГН, адрес за доставка и телефон). В рамките на до 30 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Доставки се извършват само на територията на Р. България.

За целите на правилното данъчно и счетоводно отчитане на наградите по т.7.1, участникът трябва да предостави и три имена и ЕГН на организатора.

За да може да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера/представител на организатора валидните касови бележки, с които е спечелил. Ако участникът не предостави валидни касови бележки, наградата няма да му бъде предоставена.

Награди се предоставят само на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на валидни касови бележки. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в чл.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара