Спечелете 3 броя мелнички за подправки Microplane Spice mill 2 in 1

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Vladislav Dobrev
Димитрина Димитрова
Пепа Димитрова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В сезона на свежите зеленчуци и леките храни Ви предизвикваме с изкушаващата рецепта на Goodlife.bg за фритата с кейл и картофи. 

Следвайте стъпките в линка и участвайте в томболата, за да спечелите мелничкa за подправки Microplane Spice mill 2 in 1!

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с марка „AEG‟ или друг продукт на ОРГАНИЗАТОРА. Не е необходимо заплащането на такса.

За участие в играта, за участника е необходимо да изпълни 3 стъпки, описани на страницата на играта на уебсайта на AEG България.
Стъпка 1: Участникът трябва да изгледа видео рецептата.
Стъпка 2: Участникът трябва да отговори правилно на въпроса в регистрационната форма на играта и да предостави име и фамилия, email адрес и телефон за връзка.  
Стъпка 3: Участникът трябва да сподели публично страницата на играта чрез бутона „Споделяне" (Share) от личния си профил във Facebook.

В случай, че потребителят отговаря на условията за участие, посочил е правилния отговор и е изпълнил точно стъпките в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на наградата, обявен в текста на страницата на играта.

Печелившите участници се избират на случаен лотариен принцип (чрез софтуерно приложение) измежду всички участници, изпълнили условията по т. 6.1. в играта.

Участниците имат право да участват само по 1 път със съответния Facebook профил/ регистрация.

Верният отговор на въпроса е само един.

Само отговорилите правилно на въпроса и изпълнили всички 3 стъпки от механизма на играта участват за спечелването на Наградата.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ уведомява печелившия участник чрез Facebook или чрез обаждане на телефона или изпращане на имейл, в срок от 7 /седем/ работни дни след изтеглянето на печелившия. Печелившия следва да предоставят следните данни: три имена, телефон за връзка и адрес, на който желае да получи наградата си. Наградата ще бъде доставена чрез куриер (за сметка на Организатора) в срок до 30 /тридесет/ работни дни от датата на получаване на посочените в предходното изречение данни.

Наградата се получава от печелившия след представяне пред куриера на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на наградата.

Наградата за играта е 3 броя мелнички за подправки Microplane Spice mill 2 in 1. Наградата се предоставя от ОРГАНИЗАТОРА и се обявява в деня на играта в текста към публикацията или при обявяване на печелившите в коментар към публикацията на Facebook страницата на AEG България. 

Краен срок - 30 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара