Спечелете 5 комплекта с продукти за грим от CATRICE

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Лилия Мавродиева
Петя Пенкова
Христина Йорданова
Станимира Димова
Снежанка Димчева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

През лятото сякаш свеждаме до минимум съдържанието на козметичната си чантичка, като поставяме само най-необходимото. Това може да са сенки за очи, продукт за защита и подчертаване на устните или бронзант, с който да придадете бронзов вид на цялостната си визия. 

Със своите иновативни грим продукти марката CATRICE ще се погрижи за перфектната визия. А това лято Ви очаква и специална изненада!

Участвайте в играта с награди и може да спечелите!

dm България и VM2 cosmetics d.o.o. дават възможността на петима участници да спечелят грим продукти на марката CATRICE. Наградата включва:

    CATRICE Спирала Lift Up Volume&Lift Deep Black, 11 ml – 1 бр.
    CATRICE Палитра сенки за очи Pro Slim Eyeshadow, 10,6 g - 1 бр.
    CATRICE Палитра хайлайтър и бронзант Holiday Skin, 5,5 g – 1 бр.
    CATRICE Гланц за устни Plump It Up Lip Booster, Nr.10, 3,5 ml – 1 бр.
    CATRICE База за грим The Mattifier - Oil-Control, 30 ml – 1 бр.
    CATRICE Лак за нокти Iconails - Nr. 144, 10,5 ml– 1 бр.

В периода 09.08.- 13.08.2023 г. се регистрирайте, приемете условията за участие и отговорете на въпроса „С кой продукт може да подчертаете оптимално контура на лицето си?“ и може да спечелите награда. 

Всеки потребител може да участва само с един отговор в регистрационната форма на интернет страницата на dm България https://www.dm-drogeriemarkt.bg/.
Участието в Играта е свободно и НЕ Е обвързано с каквато и да е покупка на продукти от магазините на дм България ЕООД.

В случай че участниците, дали отговор, са повече от обявените пет награди, то печелившите ще бъдат определени на 15.08.2023 г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в състав по избор на Организатора в Централата на Организатора. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и три резерви, които ще получат наградата, в случай, че първоначално изтеглените печеливши се откажат от нея или не я потърсят в упоменатия по-долу срок за получаване. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на интернет-страницата на dm България на https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ най-късно на 16.08.2023 в статията за провеждане на Играта.

Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 16.08.2023г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез уведомление по email адрес или телефон.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите участници на посочените от тях адреси в срок от 15 (петнадесет) работни дни. Срокът по тази точка започва да тече, считано от датата на предоставяне от страна на печелившия участник на информация за избрания от него магазин за получаване по реда на т. 18.

Краен срок - 13 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара