Спечелете ваучери за пътуване по 1400 лв., куфари Samsonite и възглавнички за път

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://mystellaartois.bg/promo/winners/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Stella Artois за поне 7 лв. от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда единствено и само в магазините на търговска верига „Лидл“, намиращи се на територията на България.

Участващи опаковки и разфасовки:

Stella Artois      Кен     0,5 л
Stella Artois     Мултипак кен     8х0,5 л
Stella Artois 0.0     Бутилка     0,33 л

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

    Възглавничка за път – общо 56 броя
    Samsonite кабинен куфар - SAMSONITE CABIN TROLLEY куфар на 2 колела, Citybeat 55 см, черен цвят - общо 8 броя
    Ваучер за пътуване за 1400 лв. – общо 4 броя

Наградата Ваучер за пътуване за 1400 лв. се осигурява от туристическа агенция “Премиер Турс” ЕООД, ЕИК: 121570182, със седалище и адрес на управление: София, ул. “БРЕГАЛНИЦА” № 43, офис 7, T: +359-2-902-60-66 | M: +359-879-409-142 | MARIA.MOSKOVSKA@PREMIERTOURS.BG, https://www.premiertours.bg/bg/

    Спечелилият има право да избере пътуване до някоя от предлаганите от агенцията туристически дестинации и да използва свързаните с това пътуване туристически услуги на стойност до 1400 лв.
    Услугите може да включват самолетен билет, хотелско настаняване в България или в чужбина, круизно пътуване, кола под наем, трансфер в зависимост от избраното пътуване.
    Ако цената на избраното пътуване и съпътстващите го услуги е по-малка от стойността на ваучера, остатъкът може да бъде използван за други пътувания и услуги в рамките на периода на валидност на ваучера.
    Ако стойността на пътуването и услугите към него надвишава 1400 лв., разликата може да бъде доплатена.
    Резервацията може да бъде за период след изтичането на валидността на ваучера, но трябва да бъде потвърдена преди срокът на валидност да изтече.
    Период на валидност на ваучера: 01.09. 2023 – 28.02.2024

Наградите не се заменят за тяхната парична равностойност.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да участва в Промоцията, участникът следва да закупи в промоционалния период продукти с марка Stella Artois (Част 6) на стойност минимум 7 лв. на една касова бележка от магазин на търговска верига „Лидл“ и да регистрира кода на касовата бележка и снимка на бележката на www.mystellaartois.bg/promo, като попълни и телефонния си номер (уникален идентификатор на участника).

С една регистрирана касова бележка участникът участва в дневна томбола за спечелване на награда Възглавничка за път. Ако не печели възглавничка с тази касова бележка, то участникът автоматично се включва с нея в тегленето за седмична награда SAMSONITE кабинен куфар.

За да участва за ваучер за пътуване, участникът е необходимо да е регистрирал поне две касови бележки, всяка от които на стойност 7 лв., с които не е спечелена друга награда. Всеки две регистрирани и неспечелили друга награда касови бележки участват автоматично за Ваучер за пътуване за 1400 лв.

Всички касови бележки на спечелили участници подлежат на проверка и валидиране. Ако при проверка на печелившото участие касова бележка се окаже невалидна, участникът се дисквалифицира и наградата ще бъде предоставена на друг валиден изтеглен участник.

Участник може да регистрира неограничен брой различни касови бележки за периода на промоцията, като с това увеличава шансовете си за спечелване на наградата.

С ЕДИН КАСОВ ДОКУМЕНТ (КАСОВА БЕЛЕЖКА) МОЖЕ ДА СЕ УЧАСТВА САМО ВЕДНЪЖ В РАМКИТЕ НА ЦЯЛАТА ПРОМОЦИЯ.

Теглене на наградите и уведомяване на спечелилите:

Наградата Възглавничка за път се тегли на случаен принцип с компютърен алгоритъм, като тегленията се осъществяват по един път всеки ден от промоцията. Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.mystellaartois.bg/promo. На всяко теглене се изтеглят по двама спечелили участници.

Наградата SAMSONITE кабинен куфар се тегли на случаен принцип, с компютърен алгоритъм всеки понеделник (10.07, 17.07, 24.07, 31.07 ) Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.mystellaartois.bg/promo. На всяко теглене се изтеглят по двама спечелили участници.

Голямата награда Ваучер за пътуване за 1400 лв. се тегли на случаен принцип, с компютърен алгоритъм на 31.07. Ще бъдат изтеглени 4 печеливши участници и 4 резерви. Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.mystellaartois.bg/promo и се уведомяват по телефона, който са оставили при регистрацията.

Всеки 2 регистрирани касови бележки от един и същ телефон номер, с които не е спечелена друга награда, представляват 1 валидно участие в томболата за наградата Ваучер за пътуване за 1400 лв.

УЧАСТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО И ДА СЪХРАНЯВАТ ПЕЧЕЛИВШИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ ИЛИ ДИГИТАЛНО В ПРИЛОЖЕНИЕТО ЛИДЛ ПЛЮС, А ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СПЕЧЕЛЕНА НАГРАДА ДОБРОВОЛНО ДА ГИ ПРЕДАДАТ/ПОКАЖАТ НА ОРГАНИЗАТОРА.
ЧАСТ 9. ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Наградите се предоставят единствено на територията на Р. България с куриер, за сметка на Организатора, само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията и одобрени от администратора на промоцията като валидни участия. Валидността на печелившите участия се установява след преглед на регистрациите, с които участникът е спечелил, в това число валидност на касови бележки, съответствия в ръчно регистрирани кодове на касовите бележки и минимална изискуема стойност на покупка на продукти с марка Stella Artois. При установяване на невалидно печелившо участие, участието се дисквалифицира, а наградата се предоставя на друг спечелил с валидно участие.

Участниците, спечелили награда, след като бъдат изтеглени и проверени и потвърдени като валидни участия, ще получат автоматичен уведомителен СМС с информация за наградата, кодовете на печелившите касови бележки и линк с формуляр за регистрация на данни за доставка на спечелената награда, който следва да попълнят и изпратят в срок от 2 дни от получаването на уведомителния СМС. За спечелилите Възглавница за път се изисква попълването и предаването на следните лични данни: 3 имена, адрес за доставка, имейл. За спечелилите Samsonite кабинен куфар и Ваучер за пътуване за 1400 лв. се изисква попълването и предаването на следните лични данни: 3 имена, ЕГН, адрес за доставка, имейл.

Краен срок - 26 юли 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара