Спечелете рамки и механизми за оборудване от серията Нова Sedna

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юли 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За нуждите на Играта в рамките на периода на участие на Сайта ще бъде създадена специална подстраница, където ще се извършва регистрация за участие.

Всички лица, които отговарят на изискванията по т. 4 от тези Правила, могат да се регистрират за участие в Играта и да участват като направят своя личен избор от визуализирани на подстраницата серия от продукти чрез клик върху съответното изображение.

Всеки участник има право да участва само веднъж в Играта.

Играта не включва продажба на стоки и/или услуги. Играта не е свързана с покупка.
Участието в Играта е безплатно.

 Наградите, предоставяни в Играта са:

Рамки и механизми за оборудване с продукти от серията Нова SEDNA за еднофамилно жилище. До 70 точки на монтаж (т.е. до 70 конзолни кутии за ключове и контакти в жилището). С възможност за избор на цветовете, които ще подхождат на интериора

Общо награди за целия Период на провеждане на Играта: 3 (три).

Участниците в Играта, които печелят награда се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

Организирането на раздаването на наградите се осъществява от „ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, които осъществяват контакт с печелившите участници на посочените от последните телефонен номер в регистрационната форма за участие в Играта.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара