Спечелете незабравимо празнуване на събитие или пикник от IKEA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Кажи ни твоя повод и спечели място да го отпразнуваш

Зелена поляна, шарена сянка, удобни възглавници, хамак. Пикникът в парка е едно от най-приятните градски преживявания през лятото. Доведи компанията, извади любимата настолна игра и се отдай на чистия въздух и слънчевите лъчи.

Какво те очаква

Най-важното е добро настроение и добра компания, за което разчитаме на теб. От наша страна сме осигурили допълнителни удобства: одеяло за пикник и възглавници, масичка за пикник, хамак, прибори и чинии, защото гладни приятели настолни игри не играят.

Храната, напитките и настолните игри не са включени.

В рамките на участието си в играта всеки участник има право да заяви желанието си да отпразнува един от следните поводи: 1) „Пикник HAMNÖN”, Южен парк 2 София, 2) „Парти с гледка ÖMSESIDIG” Betahaus София, 3) „Градинско барбекю GRILLSKÄR“, BLVD 138 София, 4) „Романтична среща TÄRNÖ“, Betahaus София или 5) „Градинско барбекю GRILLSKÄR“, Карин дом Варна.

Събитията за всеки повод ще се провеждат в следните срокове и участниците могат да заявяват желанието си за участие в тях, както следва:

1. Повод „Пикник HAMNÖN“ ще се проведе на локация Южен парк 2  (София) с дати на провеждане 29 и 30 юли 2023 г., с време на провеждане от 16:00 до 20:00 и за двете дати, като участниците могат да публикуват коментари в срок от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до 11:00 ч. на 26 юли 2023 г.;

2. Повод „Парти с гледка ÖMSESIDIG“ ще се проведе на локация Betahaus – голяма тераса (София) с дати на провеждане 5 и 6 август 2023 г., с време на провеждане от 17:30 до 21:30 и за двете дати, като участниците могат да публикуват коментари в срок от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до 11:00 ч. на 31 юли 2023 г.;

3. Повод „Градинско барбекю GRILLSKÄR“ ще се проведе на локация Карин дом (Варна) с дати на провеждане 5 и 6 август 2023 г., с време на провеждане от 16:00 до 20:00 и за двете дати, като участниците могат да публикуват коментари в срок от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до 11:00 ч. на 31 юли 2023 г.;

4. Повод „Романтична среща TÄRNÖ“  ще се проведе на локация Betahaus – голяма и малка тераса (София) с дати на провеждане 12 и 13 август 2023 г., с време на провеждане от 17:30 до 21:30 и за двете дати, като участниците могат да публикуват коментари в срок от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до 11:00 ч. на 7 август 2023 г.;

5. Повод „Градинско барбекю GRILLSKÄR“ ще се проведе на локация булевард „Васил Левски“ 138 (София) с дати на провеждане 12 и 13 август 2023 г., с време на провеждане от 16:00 до 21:00 и за двете дати, като участниците могат да публикуват коментари в срок от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до 11:00 ч. на 7 август 2023 г.

    С публикуването на коментар под някой от постовете на Facebook страницата на https://www.facebook.com/ikeabulgaria/, конкретният участник декларира, че отговаря на изискванията на чл.5, спрямо него не са налице ограниченията по чл.6 от настоящите правила, че е автор на текста на коментара, който е публикувал и че е съгласен и предоставя на Организатора правото да публикува отново текста на този коментар на страниците си във Facebook, като посочва и автора му, както и че се е запознал с настоящите правила, съгласен е с тях и ги приема, като се задължава да ги спазва.

    Индивидуализирането на всеки участник с цел преценка на съответствието му с изискванията и ограниченията за участие в играта, както и на изявленията му за приемане на настоящите правила и съгласието му да участва в играта и на направените при участието му в играта изявления чрез публикуване на коментари на Facebook страницата https://www.facebook.com/ikeabulgaria/, ще се извършва посредством неговия Facebook и друга доброволно предоставена информация.

Участието в играта се осъществява, като участникът публикува под който и да е от постовете на Организатора за играта на Facebook страницата https://www.facebook.com/ikeabulgaria/ коментар, в който посочва, че желае да се включи в играта, както и да уточни на коя локация, за коя дата и какъв личен повод иска да отпразнува. Коментарът трябва да бъде публикуван в периода от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до уточнените в т. 8.2. срокове за конкретен повод.

    Всеки участник има право да публикува един коментар в периода от 10:00 ч. на 21.07.2023 г. до уточнените в т. 8.2. срокове за конкретен повод г. Опитът или реалното участие на едно лице в играта с повече от един коментар, включително и с различни Facebook, е основание за отстраняване на участника от играта.

Наградите в играта ще бъдат право на участие в съответното събитие на печелившия участник и на определен брой лица, посочени от него, както следва:

1. За повод „Пикник HAMNÖN“ – до 15 човека;
2. За повод „Парти с гледка ÖMSESIDIG“ – до 15 човека;
3. За повод „Градинско барбекю GRILLSKÄR“ – до 20 човека;
4. За повод „Романтична среща TÄRNÖ“ – до 2 човека;
5. За повод „Градинско барбекю GRILLSKÄR“ – до 20 човека.

Наградите по предходната точка не включват осигуряване от Организатора на храни и напитки за повода.

Никоя награда не може да бъде заменяна срещу друга или срещу нейната парична равностойност. Не се допуска прехвърлянето на права върху награда върху друго лице преди получаването ѝ.

    Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организатора за правото си да получат съответната награда, като имената на всички печеливши участници, ще бъдат обявени на Facebook страницата https://www.facebook.com/ikeabulgaria/.

    Никой печеливш участник (редовен или резервен) не може да получи повече от една награда.

    В срок от 1 (един) ден от датата на обявяване на печелившите участници, те следва да изпратят трите си имена, телефон за контакт и имейл адрес в лично съобщение до администраторите на Facebook страницата https://www.facebook.com/ikeabulgaria/ Всеки печеливш участник представя и писмена декларация, в която заявява съгласието си да предостави личните си данни на Организатора и съгласието си Организаторът да обработва личните му данни в срока и за целите, посочени в настоящите правила. Ако в срока по изречение първо печеливш участник не изпрати посочените свои лични данни, той губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на първия от резервните участници. Спрямо резервните участници съответно се прилагат правилата на чл.21 и на предходните изречения на този чл.23. Ако и първият резервен участник не изпрати личните си данни в срок от 1 (един) ден от датата на обявяването му във Facebook, той също губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на втория резервен участник при съответно приложение на чл.21 и чл.23 от настоящите правила. В случай, че и вторият участник не изпрати в срок личните си данни, наградата не се връчва.

    Наградите ще бъдат предадени на печелившите участници чрез осигуряване на участието им в съответните събития, на които те трябва да се явят в посоченото в тези правила време и място, определени в Раздел III.

Краен срок - 9 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара