Спечелете 100 ваучера по 50 лв. и 17 000 сладоледа Мagnum Waffle

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2023

Как се участва:

Чрез покупка на сладоледи Nestle от обекти Петрол за поне 5 лв. и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти на Партньора, маркирани с рекламни материали на Промоцията.

Механизъм на провеждане на Промоцията и награди

1. В периода на Промоцията, всеки участник, който закупи в някой от Участващите обекти сладоледени продукти Nestle на обща стойност 5,00лв има право да получи скреч карта и веднага да установи дали печели награда.

2. Скреч карти се предоставят от служител в Участващите обекти. Валидни за участие в Промоцията са само скреч картите, получени при покупки на сладоледи Nestle в Участващи обекти в периода на Промоцията.

Наградите в Промоцията са:

(а) ваучер за гориво на стойност 50лв., (общо 100 бр.);
(б) сладолед Мagnum Waffle (общо 17 280 бр.);

Изображенията на наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Участниците, изтеглили печеливша скреч карта могат да вземат съответната награда от обслужващия касиер в Участващия обект, след като му предадат печелившата скреч карта и копие на касова бележка от покупката.

(а) за награда ваучер за гориво на стойност 50лв. служител на каса информира клиента, че ваучера е електронен и ще го получи на имейл или като снимка на телефонния си номер. За целта е необходимо да попълни бланка за попълване на имейл при ваучер за гориво, предоставен от служителя на касата. Самия ваучер ще бъде получен в срок до 7 работни дни

Стъпки от стана на касиер (управител) при изтъркана скреч карта с подарък  ваучер за гориво за 50 лв.

Попълнената бланка се сканира и се изпраща на имейл: reklama@petrol.bg заедно със сканирани: изтърканата скреч карта и копие от косовия бон за закупен сладолед за минимум 5 лв.

В случай, че клиент няма възможност да изпрати чрез негов личен имейл: попълнената бланка, снимка на скреч карта с изтъркана награда, снимка на касовия бон на имейл: reklama@petrol.bg , то управител на обект може да ги изпрати от имейла на обекта, с тема: ВАУЧЕР ЗА ГОРИВО ЗА 50 ЛВ.

Срок за изпращане на данните за получаване на ваучер за гориво – най-късно до 30.09.2023 г.

Ваучера за гориво предоставя възможност за зареждане на гориво на стойност 50 лв., независимо какъв вид, Гориво може да се зареди няколко кратно до изчерпване на сумата от 50 лв. Ваучера е валиден считано от 01.09.2023 г. – до 31.03.2024 г.

Печеливши скреч карти не могат да бъдат разменяни за пари в брой или други парични и предметни награди.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара