Спечелете плажни чанти с продукти Bioderma и несесери с продукти Bioderma

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукт Photoderm и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Кампанията може да участва всеки гражданин на Република България, който има регистрация в NAOS SPACE и регистрира в NAOS SPACE касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 20 юни – 30 август 2023 г. Регистрираната касова бележка следва да бъде одобрена от администратор на NAOS SPACE.

Всеки участник, който е регистрирал касова бележка от покупката на поне един продукт Photoderm*, направена в периода 20 юни – 30 август 2023 г. и тя е одобрена от администратор на NAOS SPACE, участва в томбола за една от 60 (шестдесет) седмични награди, комплекти с продукти BIODERMA формат за път + прозрачен несесер за път и 10 (десет) големи награди, плажна чанта с продукти BIODERMA  в голям формат***.

Тегленето на томболата ще се извърши по начин, който дава еднакъв шанс за спечелване на награда на всички участници, които отговарят на условието по чл. 3.

Касови бележки, които съдържат покупки на промоционални комплекти с участието на продукт Photoderm*, също дават право на участие в томболата.

Ако регистрираната касова бележка не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Photoderm*, участникът няма право да получи шанс за участие в томболата за награди в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Ако регистрираната касова бележка съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA (освен Photoderm*) и покупката отговаря на Общите условия на NAOS SPACE, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на NAOS SPACE, но няма да получи шанс за участие в томболата на Кампанията.

Ако регистрираната от участник касова бележка вече е била регистрирана от същия или от друг участник или не бъде одобрена от администратор на NAOS SPACE, участникът няма право да участва в томболата за награди. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на НАОС България ЕООД.

Един участник в Кампанията може да регистрира повече от една касова бележка с покупката на продукт Photoderm*. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка дава нов шанс на участника да спечели една от наградите, описани в чл. 3.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават седмична награда**, ще бъдат обявени всеки четвъртък в периода от 27.07.2023 г. до 30.08.2023 г. включително на страницата „Кампании“ в NAOS SPACE.

Имената на попълнилите анкетата участници в Кампанията, които получават плажна чанта с продукти в голям формат BIODERMA***, ще бъдат обявени на 31.07.2023 г. и 28.08.2023 г.включително на страницата „Кампании“ в NAOS SPACE.

Всички участници в Кампанията, които спечелят награда, ще получат имейл за това.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 10 работни дни, за да влезе в профила си в NAOS SPACE и да попълни офис на куриерска фирма „Спиди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

Всяка награда от Кампанията се изпраща в рамките на 16 работни дни от момента на избора на офис на куриерска фирма „Спиди“, посочен от съответния печеливш.

В случай, че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 13 срок, той може да получи своята награда и след това в рамките на един календарен месец след тегленетао на наградите, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес contact@naos-space.bg.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) в сила от 1 януари 2019 година, на облагане подлежат парични и предметни награди на стойност над 100 (сто) лв., получени от физически лица чрез игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител. Спечелилият такава награда участник трябва да предостави на Организатора или подизпълнителя следните данни: три имена, ЕГН и валиден пощенски адрес, тъй като Организаторът е задължен да декларира на годишна база изплатените суми за парични и предметни награди (над 100 лева) в декларация по чл.73. Тези и други данни ще бъдат обработвани според условията на Раздел 9 в Общите условия на сайта.

*В кампанията участват всички продукти Photoderm без Photoderm СтикSPF 50+. Промоционалните комплекти Photoderm се считат за един продукт.

 **Комплектът включва прозрачен несесер за път, Atoderm Душ олио 100 мл, Photoderm Апре-солей гел-крем 100 мл, Sensibio H2О Мицеларна вода 100 мл и памучни тампони.

 ***Всеки от комплектите е на обща стойност 166,90 лв.и включва: плажна чанта, Atoderm Душ гел 1 л, SensibioH2O Мицеларна вода с помпа 500 мл, Photoderm Спрей SPF 50+ 200 мл и Photoderm Апре-солей гел-крем 500 мл.

Краен срок - 30 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара