Спечелете 5 комплекта вафли Троя, минипринтер и албум за снимки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 16 юли 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Новите сладоледени изкушения на Троя не само ще освежат лятото ти, но могат да ти донесат и чудни награди. 🎁 

Време е за игра!

🤔 Как да участваш?
Отговори ни в коментар на въпроса “С кого ще прекараш лятната си почивка?” 🌴

На 17 юли ще изтеглим петима късметлии, които ще спечелят минипринтер и албум за снимки, както и вафли Троя с вкусове сладолед ягода и сладолед ванилия. 🍨

Всеки може да участва неограничен брой пъти, но всеки нов коментар следва да съдържа различен отговор на въпроса, посочен в условието на играта.

Наградите са общо 5 броя, като всяка награда съдържа един комплект от продукти на Престиж - вафли Троя с вкусове сладолед ягода и сладолед ванилия, минипринтер за снимки и албум за снимки. (наричани по-долу и „Награди/те“).

Не се допуска размяна на Наградите срещу паричната им равностойност.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившите участници ще бъдат обявени чрез story на Instagram профила https://www.instagram.com/prestige.bg/ на 17.07 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни от обявяването на печелившите по реда на т. 5.4.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара