Спечелете страхотни картини от Мебели Виденов

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Mariyana Plovdiv
Райна Атанасова
Стефчо Атанасов
@neli2562
@letiiisuncontrol
@p.angel7

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🎉 ИГРА С НАГРАДИ 🎁

В категория „Аксесоари и декорация“ ще откриеш много красиви и стилни предложения за твоя дом. 🎀 Включи се в играта и може да спечелиш страхотна картина.

За да се включи в играта, участникът следва да е извършил следните условия:

• Необходимо предварително условие за участие в Играта е физическото лице да има валидна регистрация (личен профил) във Facebook на интернет адрес www.facebook.com Регистрацията във Facebook се извършва съобразно общите условия и правила.

• Да напише в коментар под поста на Играта отговор на въпроса „. Сподели коя подкатегория от „Аксесоари и декорация“ ти харесва най-много и защо?“

Общият брой награди е 3 бр. картини предоставени от Мебели Виденов.

Независимо от броя направени коментари, едно физическо лице може да участва в играта само веднъж с един коментар.

Организаторът ще обяви имената на печелившите участници във Facebook страницатаhttps://www.facebook.com/MebeliVidenov. Печелившите участници ще бъдат обявен в коментар под поста на Играта, в официалната страница на Организатора. Печелившите участници следва да се свържат с организатора на лично съобщение през платформата Facebook в срок от 3работни дни след обявяването им. Ако в този срок печелившите не се свържат с организаторите, то той губи наградата и Организаторът ще обяви за печеливш участник изтегления като резерва. Наградата ще бъде доставена от Организаторите на посочен от победителя адрес и лице за контакт.

Наградите се изпращат до адрес, посочен от съответния победител, в срок до 15 дни от получаване на данните от Победителя.

Краен срок - 22 юли 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара