Спечелете телефон Nokia XR21, аудиоколонка Nokia SP-102 и стойка за кола

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши:

Mariana Gerova
Orlin MemphisAtanasov
Milen Krystev

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁🎉ИГРА 🎁🎉с големи награди!

Времето на летните приключения идва и решихме да зарадваме един от вас с най-подходящия подарък - новия свръхиздръжлив 💪📱✨Nokia XR21, с 2 дни живот на батерията и 64MP камера, устойчив на удари, падане, прах, вода и екстремни температури! 

Ще изтеглим още двама късметлии - един, които ще получи красива преносима аудиоколонка Nokia SP-102 и още един, при когото ще отиде нашата стойка за мобилни устройства за кола!

❗☑️Как да участвате - споделете ни накратко кое е било най-вълнуващото/екстремното ви лятно приключение или просто публикувайте снимка от него в коментарите.🌊😱😎🤽

За валидни ще бъдат зачитеани само еднократни, авторски коментари и снимки!

Не се допуска подмяна на предметните награди за паричната им равностойност, освен по преценка на Организатора. Всички разходи, свързани с наградите, включително всички държавни и/или местни данъци, са изцяло отговорност на победителите. Не се допуска замяна на награда или прехвърляне/разпределяне на награда на други лица или искане на паричния еквивалент от победителите. 

Победителите в Играта ще бъдат избрани на случаен принцип под наблюдението на Организатора. Победителите ще бъдат уведомени чрез лично съобщение във Фейсбук, в рамките на пет (5) дни след изтеглянето им. Организаторът не носи отговорност за невъзможността на даден победител да получи известия поради настройки за сигурност на личния си Фейсбук профил или за предоставянето от победителя на неправилна или по друг начин нефункционираща информация за контакт. Ако даден победител не може да се свърже с Организатора, не отговаря на условията, не успее да получи наградата в рамките на десет дни от момента на изпращане на известието за награда, тя може да бъде предоставена на алтернативен победител.

Краен срок - 30 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара