Спечелете пречиствател за въздух от MMC

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Лятото е тук, и ние от ММС и Daikin/ знаем колко е важно да имате уютен и свеж дом или офис. Kлиматици Daikin и ММС ви осигуряват най-доброто в прохладата и комфорта, докато вие се наслаждавате на летните дни.

Климатиците са изключително енергоефективни и екологични, което означава, че можете да спестите пари от електрическите сметки, докато се наслаждавате на уютната температура у дома. С иновативните технологии на Daikin, можете да контролирате температурата на дома си, дори когато сте извън него, благодарение на приложението ONECTA.

Красивият и модерен дизайн на климатици Daikin ще допринесе за визуалната естетика на вашия дом или офис, като същевременно осигурява комфорт и прохлада през горещите летни дни.

Заповядайте в света на Daikin заедно с ММС и открийте своето решение за идеалната температура на дома и офиса си. ММС сме тук, за да ви помогнем да се наслаждавате на живота в най-добрата му форма!

Има ли въпрос, който ви вълнува за използването на климатици? ММС ще ви помогне да го решите. Свържете се с нас, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия дом или офис.

Защото, когато става дума за комфорт и ефективност, ММС и Daikin са до Вас!

Включи се в седмичната ни игра, последвай ММС във Facebook, регистрирай се, отговори на въпроса и може да спечелиш пречиствател за въздух. В петък ще изтеглим печелившия.

Отговор на въпроса може да намериш тук: www.mmc.bg или www.facebook.com/mmcinc.bg

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара