Спечелете тонколонки JBL, лакове и мусове за коса от TRESemme

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 юни 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти TRESemmé за поне 12 лв. от магазини Lilly и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Грижата за косата е ценно време за теб, а когато добавиш и подходящата музика, се превръща в истински confidence ritual. ✨ 

Ето защо сега може да спечелиш водоустойчива тонколонка, която да вземеш със себе си в банята. 💛 

Участвай, като купиш продукти на минимална стойност 12 лв. от най-близкия обект на Lilly Drogerie. На касата ще получиш скречкарта. Изтъркай и разбери дали печелиш една от нашите награди. 🎁

Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице (навършило 18 години) с постоянен адрес в Република България, което в периода на участие по т. 1.1 следва да изпълни следните условия:
 
1. Посети физически обект на Lilly Drogerie;
2. Закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 12,00 лв.
3. Вземе скречкарта от касата в обекта и изтрие обозначеното за целта поле.
 
Всеки участник може да участва неограничен брой пъти, за всеки от които отговаря на условията за участие, в периода на провеждане на Кампанията или до изчерпване на количествата награди.
 
Всеки Участник може да получи до 4 скречкарти в рамките на едно посещение в един обект на Lilly Drogerie. Например: при закупуване на 8 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly Drogerie, участникът ще получи 4 скречкарти. При закупуване на 10, 12 или 14 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly, участникът отново ще получи 4 скречкарти.
 
НАГРАДИ*:
-       Мус за коса TRESemmé Volume & Lift Hair Mousse 200 мл – 550 броя;
-       Лак за коса TRESemmé Freeze Hold HS 250 мл – 110 броя;
-       Водоустойчива тонколонка – 50 броя;
 
* снимките на наградите, показани на рекламните материали, са илюстративни и може да се различават от реалните награди.
 
Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скречкарта на касата на участващия в Играта обект на Lilly Drogerie и скречкартата е печеливша, има право да получи награда „мус за коса TRESemmé Volume & Lift Hair Mousse 200 мл“ и награда „лак за коса TRESemmé Freeze Hold HS 250 мл” веднага на място на касата на магазина.
 
Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скречкарта на касата на участващия в Кампанията обект на Lilly Drogerie и скречкартата е печеливша, има право да получи награда „водоустойчива тонколонка” след като се свърже с Организатора на някоя от следните официални социални мрежи на TRESemmé Bulgaria:
 
Facebook – TRESemmé България
Instagram – @tresemmebulgaria
 
Спечелената награда „водоустойчива тонколонка”  се доставя от Организатора чрез куриер на съответния адрес за доставка на територията на Република България, посочен от печелившия Участник, в срок до 30 (тридесет) работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата. Разходите по доставяне на наградата „водоустойчива тонколонка”  се поемат от Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара