Спечелете конзола Nintendo Switch lite и слушалки Sony WF-C500

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 юни 2023

Как се участва:

Чрез качване на видео в TikTok.

Пълни правила:

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

Всеки, желаещ да участва в Играта, трябва да изпълни следните условия:

- Да качи видео танц в личният си TikTok профил, използвайки оригиналното аудио качено в профила в на Kaufland Bulgaria в TikTok (https://www.tiktok.com/@kauflandbulgaria) обявяващо играта:

- Да последва Kaufland България в TikTok (https://www.tiktok.com/@kauflandbulgaria)

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да участва неограничен брой пъти.

Участието в Играта дава възможност на трима участници да спечелят една от наградите: един брой игрова конзола Nintendo Switch lite и два броя слушалки Sony WF-C500

Наградите ще бъдат изтеглени на 28.06.2023 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „НЕЙТИВ ДИДЖИТАЛ ООД“, ["NATIVE”].

Печелившите Участници ще бъдат обявени с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Името на печелившия участник и наградата, която печели, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившите участници до посочен от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара