Спечелете уикенд на тайна дестинация, домашен бар и 99 бармански сета

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://avendi.bg/summerpromo/winners/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Gordon's и/или Smirnoff за поне 15 лв. от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО“ КД на територията на Република България.

В Промо играта участват продуктите Gordon’s London Dry, Gordon’s Med Orange, Gordon’s Sicilian Lemon, Gordon’s Passion fruit, Gordon’s Pink с тоник кен 0,250 мл., Gordon’s с тоник кен 0,250 мл. и Smirnoff 0.7 мл .

Наградите, предвидени за Печелившите участници в томболата, са общо 101:

- 99 ( деветдесет и девет) Бармански сета;
- 1 (един) брой  Домашен бар;
- 1 (един) брой Ваучер за „Пътуване до тайна дестинация в България“  

Наградите, показани в рекламните материали на Промо играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от реалните.

В Промо играта могат да участват всички дееспособни физически лица, навършили 18 години към момента на покупката, които пребивават на територията на Република България.

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМО ИГРАТА

При покупка на следните продукти Gordon’s London Dry, Gordon’s Med Orange, Gordon’s Sicilian Lemon, Gordon’s Passion fruit, Gordon’s Pink с тоник кен 0,250 мл., Gordon’s с тоник кен 0,250 мл. или Smirnoff 0.7 мл. от търговските обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД за минимум 15,00 лв. с ДДС , клиентът има възможност да участва в Промо играта за една от посочените в т. 3.1 награди.

След покупка на следните продукти Gordon’s London Dry, Gordon’s Med Orange, Gordon’s Sicilian Lemon, Gordon’s Passion fruit, Gordon’s Pink с тоник кен 0,250 мл., Gordon’s с тоник кен 0,250 мл. или Smirnoff 0.7 мл. от търговските обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД за минимум 15,00 лв. с ДДС участникът регистрира номера на касовия бон/фактура за закупения продукт на www.avendi.bg/summerpromo.

Участникът следва да въведе следната информация при регистрация:

    Име;
    Фамилия;
    Тел. номер за връзка;
    Номер на касова бележка или снимка на касова бележка, удостоверяваща покупката на Gordon’s London Dry, Gordon’s Med Orange, Gordon’s Sicilian Lemon, Gordon’s Passion fruit, Gordon’s Pink с тоник кен 0,250 мл., Gordon’s с тоник кен 0,250 мл. или Smirnoff 0.7 мл. от търговските обекти на „ЛИДЛ България“ ЕООД за минимум 15,00 лв. с ДДС.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/ продукти Gordon’s или Smirnoff следва да бъде запазен от Участника в Промо играта. Не представянето на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване получаването на награда.
Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/продукти Gordon’s или Smirnoff, различен от вече регистриран фискалния бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя имейл и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ имейл адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени повече от един продукти Gordon’s или Smirnoff, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в томболата само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само по една от трите вида награди. Настоящото ограничение се отнася и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Спечелилите участници ще бъдат определени чрез специален софтуер, спазващ случайния принцип.

Тегленето ще се извърши на 10.07.2023 г., като в тегленето ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.avendi.bg/summerpromo, в периода 01.06.2023 – 28.06.2023г. 00:01, 23:59 българско време.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 14.07.2023г. на www.avendi.bg/summerpromo.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 21.07.2023г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер или на посочената от тях електронна поща.

В случай че, Организаторът не може да се свърже повече от 2 пъти с печеливш Участник на посочения от него телефонен номер или на посочената електронна поща, този Участник отпада от участие, няма право да получи награда, като същата остава в полза на Организатора.

Наградите, се доставят чрез куриер на адреса, посочен от съответния печеливш Участник в срок до петнадесет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

Краен срок - 28 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара