Спечелете хладилник с фризер, велосипед и смартфон Samsung

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 10 юли 2023

Как се участва:

Чрез абониране за бюлетин.

Пълни правила:

В Томболата ще бъдат раздадени следните награди:

        1. Един брой Велосипед KCP FOLDO 20";
        2. Един брой Хладилник с фризер HAIER HDW 3618 DNPK;
        3. Един брой Смартфон SAMSUNG GALAXY A34 5G LIME.

В тегленето за спечелване на награда от Томболата участват всички валидни имейл адреси, които към момента на съответното теглене имат валиден Абонамент на www.technopolis.bg

Абонаментът на www.technopolis.bg се прави чрез въвеждане на валиден имейл адрес във формата „Абонирай се за нашите специални оферти”и натискане на бутон “Абонирай ме”; Абонамент може да бъде направен и от регистриран на www.technopolis.bg акаунт през “Моят профил”, меню “Моите абонаменти”; Директен достъп до формата за Абонамент от мобилно устройство, осигурява сканирането на QR кода поместен в печатните и електронните материали популяризиращи Томболата налични в хипермаркети TECHNOPOLIS и на www.technopolis.bg

Участието в Томболата не е обвързано с покупка. Едно физическо лице, независимо от броя Абонаменти, може да спечели и има право да получи само една награда.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 10.07.2023 г.

Организаторът уведомява всеки печеливш с електронно съобщение, на което в срок до 5 календарни дни, считано от изпращането му, печелившият участник е длъжен да отговори от имейла, на който е получено, като изпълни точно всички дадени му инструкции, посочи конкретен хипермаркет TECHNOPOLIS, откъдето ще получи наградата, и предостави необходимите лични данни за получаването ѝ. Организаторът гарантира само за изпращането на съобщението и не носи отговорност за неполучени или непрочетени в срок електронни съобщения от страна на участниците.

Наградата се получава в посочения от печелившия участник хипермаркет TECHNOPOLIS, в уговорен с Организатора ден и час. За да получи наградата печелившият участник, задължително следва да представи, предварително изпратения му от Организатора оторизационен код, да се легитимира с документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от Организатора, във връзка с приемо-предаването на наградата.

Печеливш участник, който независимо от причината, в срока по 3.2. не отговори на изпратеното му съобщение или в срок до 10 календарни дни от изпращането на оторизационния код не е потърсил спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара