Спечелете басейн Intex, бормашина Bosch и водоструйка Karcher

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 12 юли 2023

Как се участва:

Чрез абонамент за бюлетин.

Пълни правила:

В Томболата ще бъдат раздадени следните награди:

        1. Един брой БАСЕЙН INTEX 28212NP диаметър: 366cm; височина: 76cm;

        2. Един брой АКУМУЛАТОРНА БЕЗЧЕТКОВА БОРМАШИНА BOSCH PROFESSIONAL GSR 185 Li;

        3. Един брой ВОДОСТРУЙКА KARCHER K4 POWER CONTROL CAR & STAIRS;

В тегленето за спечелване на награда от Томболата участват всички валидни имейл адреси, които към момента на съответното теглене имат валиден Абонамент на www.praktiker.bg.

Абонаментът на www.praktiker.bg се прави чрез въвеждане на валиден имейл във формата „Абонирай се за нашите специални оферти“ и натискане на бутон „Абонирай ме“; Абонамент може да бъде направен и от регистриран на www.praktiker.bg акаунт през “Моят профил”, меню “Моите абонаменти”; Директен достъп до формата за Абонамент от мобилно устройство, осигурява сканирането на QR кода поместен в печатните и електронните материали популяризиращи Томболата налични в хипермаркети PRAKTIKER или на www.praktiker.bg.

В Томболата имат право да участват физически лица, навършили 18-годишна възраст.

Участието в Томболата не е обвързано с покупка. Едно физическо лице, независимо от броя Абонаменти, може да спечели и има право да получи само една награда.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 12.07.2023 г.

Организаторът уведомява всеки печеливш с електронно съобщение, на което в срок до 5 календарни дни, считано от изпращането му, печелившия участник е длъжен да отговори от имейла, на който е получено, като изпълни точно всички дадени му инструкции, посочи конкретен хипермаркет PRAKTIKER, откъдето ще получи наградата и предостави необходимите лични данни за получаването ѝ. Организаторът гарантира само за изпращането на съобщението и не носи отговорност за неполучени или непрочетени в срок електронни съобщения от страна на участниците.

Наградата се получава в посочения от печелившия участник хипермаркет PRAKTIKER, в уговорен с Организатора ден и час. За да получи наградата печелившият участник, задължително следва да представи, предварително изпратения му от Организатора оторизационен код, да се легитимира с документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от Организатора, във връзка с приемо-предаването на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара