Спечелете Gourmet легла за котки и комплекти с консерви Gourmet Gold

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Мирела Гецова
Александра Нанкова
Plamena Todorova
Кети Гошева
ELi Georgieva
Ivaylo Angelov
Gergana Dimitrova
Evdokia Moysova
Villy Naidenova
Ev Ka
Мая Димитрова
Поли Захариева
Denica Stefanova
Ralitsa Tsvetkova
Loriana Dobreva
Zlatomira Delcheva
Теодора Кисьова Арнаудова
Симона Николова
Cveti Aleksandrova

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Зарадвай мъркащия си ценител с перррфектен подарък. Осигури му сладка дрямка в удобството на чисто ново легло или поглези небцето му с неустоимо Gourmet® изживяване. 

Ето как.
Сподели ни в коментар снимка на котката си и любимото ѝ занимание – докато играе, мърка доволно или хапва вкусно Gourmet®, и може да спечелиш едно от 5 бр. котешки легла или един от 15 бр. комплекта Gourmet® Gold консерви. 

Не забравяй да харесаш и Facebook страницата на Purina® Bulgaria.

Във всяка една игра от провеждането на Активацията (игра 1 във Facebook и игра 2 в Instagram, както е описано по-горе, в т. 2 (1))  ще бъдат раздадени по 15 комплекта, съдържащи 24 бр. консерви Gourmet Gold и по 5 бр. Gourmet легла за котки.

Потребител, който желае да участва в  Игра 1 от Активацията във Facebook, следва да сподели в коментар под поста, обявяващ играта в профила на Purina Bulgaria снимка на своята котка. Необходимо е и да последва профила на Purina Bulgaria (https://www.facebook.com/PurinaBulgaria) във Facebook.

Потребител, който желае да участва в Игра 2 от Активацията в Instagram, следва да качи в профила си снимка или видео на своята котка и да тагне в заглавието ѝ профила на @purinabulgaria, както и да добави хаштаг #GourmetExperience.  Необходимо е и да последва профила на Purina Bulgaria (https://www.instagram.com/purinabulgaria/?hl=bg) в Instagram.

Всеки един участник има право да участва с колкото коментара прецени във всяка от двете игри от Активацията (в Instagram и Facebook профилите на Purina Bulgaria), които не трябва да противоречат на условията на Активацията и на законодателството на Република България, но има право да получи само една награда независимо от броя участия (коментари).

За Активацията във Facebook (период на провеждане от 14 юни 2023 г. в 00:00 ч. до 15 юли 2023 г. в 23:59 ч.) ще бъде извършенo тегленe на 17.07.2023 г. чрез специализиран софтуер на случаен принцип на печелившите и валидиране на тяхното участие според правилата на Активацията. При тегленето на съответната дати ще се изтеглят 5 /петима/ печеливши, които ще получат 5 бр. Gourmet легла за котки и 15 /петнадесет/ / печеливши, които ще получат 15 комплекта консерви Gourmet Gold консерва за котки.

За втората игра от Активацията в Instagram (период на провеждане от 14 юни 2023 г. в 00:00 ч. до 15 юли 2023 г. в 23:59 ч.) ще бъде извършено тегленe на 17.07.2023 г. чрез специализиран софтуер на случаен принцип на печелившите и валидиране на тяхното участие според правилата на Активацията. При тегленето на съответната дати ще се изтеглят 5 /петима/ печеливши, които ще получат 5 бр. Gourmet легла за котки и 15 /петнадесет/ печеливши, които ще получат 15 комплекта консерви Gourmet Gold консерва за котки.  

Печелившите ще бъдат публикувани в коментар под съответните постове в профилите на Purina Bulgaria във Facebook  (https://www.facebook.com/PurinaBulgaria) и Instagram (https://www.instagram.com/purinabulgaria/?hl=bg) на: 17.07.2023 г.

Със спечелилите ще бъде осъществена връзка през съответната социална мрежа – Facebook и/или Instagram. Ако се наложи, представител на Организатора може да поиска да се свърже със спечелилите участници по телефон за уточняване детайли във връзка доставката на наградата.

Краен срок - 15 юли 2023 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара