Спечелете БЕЗПЛАТЕН едноседмичен престой на Българското Черноморие

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🌊🌲 **ПОДАРЪК ЕДНА СЕДМИЦА НА МОРЕТО**🌲🌊

🎉🎁 Развълнувани сме да обявим нашият първи GIVEAWAY! Изживейте уютния чар на уединението в една от дървените ни къщи Българското Черноморие с невероятните награди, които можете да грабнете! 🎁🎉

🥇 **Първо място**: Един късметлия ще се наслади на цяла седмица блажен релакс с БЕЗПЛАТЕН едноседмичен престой в една от нашите красиви дървени къщи! Отпуснете се, презаредете и се потопете в спокойната обстановка.

🥈 **Второ място**: Победителят на второ място ще получи незабравимо уикенд бягство! Избягайте от шума и суетата на ежедневието и се отдайте на подмладяваща почивка.

🥉 **Трето място**: Не сме забравили и нашия победител на трето място! Насладете се на фантастична отстъпка от 50% за следващата си почивка при нас. Изживейте магията на нашите дървени къщи на ненадмината цена!

Участието в giveaway-ят ни е лесно:
1️⃣ **Лайкнете нашата страница**: Уверете се, че ни следвате във Facebook или Instagram. Намерете ни на адреси:
https://instagram.com/naisvacation?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089261710462
2️⃣ **Коментирайте и тагнете**: Оставете коментар на тази публикация, като тагнете трима приятели или членове на семейството, които с удоволствие биха се присъединили към вас в това необикновено приключение.
3️⃣ **Споделете историята**: Разпространете вълнението! Споделете тази публикация на ваше стори и уведомете своите приятели и последователи за тази невероятна възможност.

🗓️ Giveaway-ят приключва на 30.06.2023. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип и обявени на стори на 01.07.2023 във Фейсбук и Инстаграм! Така че следете страницата ни за актуализации!

🌟 Не пропускайте шанса си да спечелите едно очарователно бягство в една от нашите уютни дървени къщи! Харесайте, коментирайте и споделете сега, за да участвате! 🌟

💚 Късмет на всички! Нека очарованието на дървените къщи на морето донесе радост и спокойствие на всички, които се включат. 🌊

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара