Спечелете 10 сешоар-маша Dyson и 100 ваучера по 100 лв. за Alessa

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 26 юли 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Corset и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В програмата „CORSET С ПОДАРЪК” участват всички разновидности на продукта CORSET – Corset Shellpack Marine Fresh , Corset Shellpack Black Pearl, Corset Shellpack Pearl, Corset Flatpack Lilac, Corset Flatpack Pink.

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ И РАЗДАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1) При регистрирана 1 касова бележка, участникът има шанс да спечели ваучер на стойност 100лв за ALESSA на случаен принцип.   

Регистрацията ще се извършва чрез въвеждане на мобилен телефонен номер на участника и въвеждане номера на касовата бележка. Всяка отделно регистрирана касова бележка дава шанс на участника да спечели ваучер на стойност 100лв за ALESSA.

Участникът разбира дали печели награда ваучер на стойност 100лв за ALESSA в момента на регистрацията.  Ако потребителят получи потвърждение за спечелена награда, той трябва да попълни своите лични данни, в появилия се допълнителен формуляр на уебсайта: три имена, ЕГН , град, пощенски код, адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ, изписани на кирилица.

За да валидира правото си да получи спечелената награда, печелившият участник трябва да качи снимка на касовата бележка от своята регистрация в обособеното за това поле, на която да са видими и лесно четими следните данни, с цел установяване на автентичността ѝ:

- Номер на касова бележка
- Закупен продукт Corset
- Обща сума на бележката
- Дата на издаване и точно време на издаване
- Номер на фискална памет / идентификатор на ИАСУТД

Печелившият участник може да получи обаждане от служител на КТ Интернешънъл ЕАД или подизпълнител на КТ Интернешънъл ЕАД за потвърждаване на данните.

2) При регистрирани минимум 3 касови бележки, участникът участва в томбола в края на Промоцията за спечелване на сешоар-маша DYSON HS05 AIRWRAP COMPLETE BCO/BNK. За всеки нови 3 регистрирани кода от касови бележки за покупка на участващи продукти, Участникът получава допълнителна регистрация в томболата в края на играта и съответно по-голям шанс за спечелване.

Тегленето на печелившите участници, регистрирали поне 3 касови бележки, ще се осъществи след края на промоцията на 26.07.2023г., най-късно до 04.08.2023г., в присъствието на нотариус. Печелившите участници ще получат телефонно обаждане на посочения от тях номер за предоставяне на техните лични данни - три имена, град, ЕГН, адрес за доставка или адрес на офис на куриерска фирма СПИДИ. За да валидира правото си да получи наградата сешоар-маша DYSON HS05 AIRWRAP COMPLETE BCO/BNK, печелившият участник трябва да изпрати снимка на касовите бележки от съответното участие на имейл igraskod@ktinternational.eu, на която да са видими и лесно четими следните данни, с цел установяване на автентичността:

- Номер на касова бележка
- Закупен продукт Corset
- Обща сума на бележката
- Дата на издаване и точно време на издаване
- Номер на фискална памет / идентификатор на ИАСУТД

Участникът може да получи спечелената награда единствено след предоставяне на снимка и/или снимки от регистрираните касови бележки по описаните в официалните правила методи.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж, независимо дали е закупен повече от 1 продукт Corset.

Един участник може да регистрира до 10 касови бележки на ден.

Единният идентификатор на всеки участник в промоцията е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Печелившият участник ще бъде потърсен по телефона три пъти. Ако не приеме обажданията или не направи обратно обаждане до 11.08.2023г., наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Участникът е длъжен да пази касовите бележки до изтичането на промоцията.

Награда при регистрация на минимум 1 касова бележка:

ваучер на стойност 100лв за ALESSA – 100 броя

Голяма награда при регистрация на минимум 3 касови бележки:

сешоар-маша DYSON HS05 AIRWRAP COMPLETE BCO/BNK – 10 броя

Награда - ваучер на стойност 100лв за ALESSA, се присъжда на случаен принцип, след регистриране  на минимум 1 касова бележка на уебсайта на промоцията www.igraskod.com. В случай че участникът е печеливш, ще получи известие в момента на регистрация в уебсайта на промоцията www.igraskod.com и ще трябва да попълни нужните лични данни, адрес за доставка и снимка на регистрираната касова бележка. Участникът може да получи обаждане от служител на КТ Интернешънъл ЕАД, в което да потвърди попълнените лични данни и адрес за доставка или да изпрати отново снимка на касовата бележка или нейният оригинал, за да може да получи спечелената награда.

Голяма награда - сешоар-маша DYSON HS05 AIRWRAP COMPLETE BCO/BNK, се присъжда чрез теглене на лотариен принцип измежду всички участници, регистрирали поне 3 кода от касови бележки на уебсайта на промоцията www.igraskod.com. Печелившите участници ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши и 5 резерви. Участникът ще получи обаждане от служител на КТ Интернешънъл ЕАД, в което да потвърди попълнените лични данни и адрес за доставка или да изпрати отново снимка на касовата бележка или нейния оригинал, за да може да получи спечелената награда. В случай че участник бъде дисквалифициран поради несъответствие с условията на настоящите Официални правила, наградата се присъжда на първия по ред изтеглен резервен печеливш.

Инициали от имената на победителите ще бъдат обявени публично на уебсайта www.igraskod.com в срок до 30 календарни дни след изтичането на срока на промоцията.


Наградите се изпращат чрез куриерска фирма СПИДИ най-късно до 25.08.2023 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите документ за самоличност.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара