Спечелете 50 избелващи пасти за зъби Colgate Max White Ultra

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В периода 26.06. - 30.06.2023 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест новата избелваща паста за зъби Colgate Max White Ultra. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

Готови ли сте да почувствате силата на Colgate Max White Ultra?

Новата паста за зъби Colgate Max White Ultra ни дава възможността да имаме ослепителна усмивка, без да напускаме комфорта на дома си.

Насладете се на избелване, различно от обичайното, когато миете зъбите си с новите избелващи пасти Colgate Max White Ultra. Те Ви осигуряват 3 пъти по-ефективно избелване и клинично доказано по-бели зъби само за 3 дни**! 

Сега Colgate Max White Ultra идва и във вариант Multiprotect!

Colgate Max White Ultra Multiprotect  е революцията на Colgate в ежедневното избелване със затопляща, богата пяна, която съдържа милиони активни кислородни молекули. Умните молекули в тази паста откриват и премахват както повърхностните, така и дълбоките петна за по-бели зъби само за 3 дни**. И това е клинично доказано! Colgate Max White Ultra Multiprotect осигурява неабразивно избелване на дълбоки петна, като същевременно е безопасна за Вашия емайл. Дайте си брилянтна причина да блеснете с ярката си бяла усмивка с Colgate.

**петна, причинени от храна и напитки спрямо паста за зъби с флуорид след 3 дни.

Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Тяхната бройка отговаря точно на бройката продукти, обявени за тест от страна на Организатора. След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 30.07.2023 те ще получат на посочения от тях по имейл адрес съответния продукт за тест. Продукти за тест се изпращат единствено на пощенски адреси в рамките на Република България. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в Моят dm акаунт, при регистрация в теста на продукт.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара