Спечелете слушалки Panasonic XBS Deep и 4 торти от '100 грама сладки'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 2 юни 2023

Как се участва:

Чрез изпращане на аудио съобщение.

Пълни правила:

На първи юни радио N-JOY празнува 17 години! По този повод започваме празненствата по-рано и подаряваме награди още от днес и ще продължим чак до втори юни!

Включи се в играта за рождения ни ден, като запишеш поздрав „Честит рожден ден, радио N-JOY!“ и ни го изпратиш по месинджър! Можеш да пееш, израпираш или просто да изрецитираш поздрава! Креативността е добре дошла! За благодарност ние ще подаряваме вкусни торти или супер слушалки!

Изпрати записа на своя поздрав във Facebook страницата на радио N-JOY и спечели страхотни награди!

С изпращане на звукозаписа, всеки участник дава право на Радиото да използва звукозапис във всички свои радиопрограми, както и да го публикува в интернет сайтовете си и профилите в социалните си мрежи за максимално допустимия срок и територията за цял свят.

    Наградите за целия срок на играта са 4 (четири) броя торти от верига сладкарници „100 грама сладки“ и 1 брой слушалки Panasonic XBS Deep.

    В срока на играта ще бъдат изтеглени общо петима печеливши, измежду участниците, изпълнили условията за участие в играта.

    Тегленето на наградите се извършва от представители на Радиото между 18 и 19 часа на всеки делничен ден в рамките на играта. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници, изпълнили условията за участие в играта. Записи и съобщения, получени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Имената на спечелилите участници се обявяват в ефира на радио N-JOY, между 18:00 и 19:00 часа на 02.06.2023, и се публикуват на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/ и/или на фейсбук страницата на радио N-JOY - https://www.facebook.com/RadioNJOYBulgaria/.

    Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от фейсбук профила, чрез който са участвали в Играта.

    Един участник изпълнил условията за участие в играта има право да получи само една награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш за награда, на негово място се изтегля нов печеливш участник.

    Печелившият участник трябва да се свърже с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез персонализирано съобщение във фейсбук профила на Радиото.

    Наградите на участниците спечелили торта се получават единствено в София, от обект на веригата сладкарници „100 грама сладки“, на адрес гр.София, ул. Ангел Кънчев 18А. Участникът спечелил слушалки ще получи наградата си по куриер (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност.

Празнувай с любимото радио! Честит рожден ден радио N-JOY!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара