Спечели 10 сладоледа от собствените марки на Lidl - Gelatelli, Bon Gelati и Ballino за 1 ст.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 26 май 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Българските потребители са категорични, че Lidl е веригата в страната, която предлага най-добро качество на собствените марки. Това показват пет проучвания QUDAL – Quality meDAL, проведени от международната асоциация за сертифициране ICERTIAS през 2022 година сред различни възрастови групи.

Lidl е абсолютен рекордьор с общо 57 медала за качество в различни категории, като един от тях е именно за „Най-високо качество на продуктите собствена марка“. Към него се добавят и още 56 медала за качество в различни продуктови категории. Сред тях са едни от най-важните за българина – свежите плодове и зеленчуци, хлебните изделия, прясното месо и сухите колбаси, прясното и кисело мляко. Собствените марки на веригата са категоричният избор на българските потребители и когато говорим за шоколад, сладолед, бира и почистващи препарати за дома.

Широкото разнообразие от собствени марки на Lidl покрива всички продуктови групи. От нехранителни стоки, колбаси и млечни продукти до традиционни български вкусове и богат асортимент от сладоледи.

Lidl дава старт на летните емоции със собствените си марки сладолед Gelatelli, Bon Gelati и Ballino и над 70 вида сладоледени изкушения, сега с медал за качество Qudal. В Lidl те очаква огромно разнообразие от апетитен сладолед на цени от 45 ст. и отличителен знак за качество Qudal.

Сладоледите - собствени марки в Lidl са за всеки вкус и всеки бюджет, защото освен огромното разнообразие от вкусове идват и в различни опаковки - семейни, на фунийка или бутикова кутия.

Сега Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш купон в Lidl Plus, с който можеш да си купиш 10 сладоледа на клечка или във фунийка от собствените марки на Lidl - Gelatelli, Bon Gelati и Ballino за 1 стотинка.

Регистрирай се с верен отговор на въпроса на Lidl и този петък трима ще спечелят!

Кодовете за отстъпка ще бъдат валидни само от 26 до 31 май.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара