Спечелете телефони Samsung Galaxy Z Flip4, смарт часовници и 100 тоалетни води

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://orbicobeauty-promo.com/pechelivshi/

Как се участва:

Чрез покупка на определени парфюми за поне 25 лв. от магазини Лили или дм и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се провежда в обектите на „Лили Дрогерие“ ЕООД и „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Участващите продукти са всички продукти с марка Betty Barclay, s.Oliver, Women Secret, Pepe Jeans и Christina Aguilera, независимо от тяхната разновидност, брой и разфасовка и на минимална стойност от 25 лв.

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт на една от следните марки s.Oliver, Betty Barclay, Women Secret, Pepe Jeans и Christina Aguilera, независимост от неговия вид, брой и разфасовка и на минимална стойност от 25 лв. от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта https://orbicobeauty-promo.com, като следва стъпките, описани в чл.4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: 3 (три) броя смарт телефони Samsung Galaxy Z Flip4, 5 (пет) броя смарт часовници Samsung Galaxy Watch5 или 100 (сто) броя парфюми от участващите марки (s.Oliver, Betty Barclay, Women Secret, Pepe Jeans и Christina Aguilera).

Регистрацията в сайта ще бъде осъществена успешно само след появяване на активен бутон за регистрация. В случай че бутонът не е активен, участникът не се е съгласил с някое от посочените задължителни полета, което не може да го допусне до регистрация.

За всяка извършена покупка на участващи продукти, описана по-горе, за която има отделна касова бележка, участникът е необходимо отново да изпълни стъпките на чл. 4 по-горе, а именно: да въведе две имена, имейл адрес и телефон, както и да посочи номер на касова бележка за направена покупка и да качи на снимка на касовата бележка. За участие в Кампанията ще бъдат допускани само регистрирани касови бележки, които отговарят на посочените по-горе условия за тях. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно вида/ наименованието/ цената на закупения продукт, търговския обект, от който е закупен същия и датата на закупуването му. В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените с нея продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип най-късно до 06.06.2023 г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея, не бъде намерен, за да му бъде връчена и/или в случай, че е налице невъзможност да се установи връзка със спечелилите участници в рамките на до 3 /три/ дни от получаване на уведомлението от Организатора, че съответното лице е спечелил участник. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол. В случай, че определената дата за теглене на печелившите участници се падне в почивен и/или официален празничен ден, то печелившите участници ще бъдат изтеглени на първия работен ден след съответния почивен и/или официален празничен ден.

Телефонните номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на https://orbicobeauty-promo.com в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок до 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл. 2 по-горе, са:

    3 (три) броя смарт телефони Samsung Galaxy Z Flip4 с вътрешна памет 128 ГБ.*

*Цветът на телефона се избира от победителя при спечелването. Възможностите за цвят са следните: Bora лилаво, Графит, Розово златно, Небесносиньо. 

    5 (пет) броя смарт часовници Samsung R900 Galaxy Watch5 40мм*
    *Цветът на часовника се избира от победителя при спечелването. Възможностите за цвят са следните: Silver, Graphite и Pink Gold.

    100 (сто) броя тоалетни води от участващите марки: s.Oliver, Betty Barclay, Women Secret, Pepe Jeans и Christina Aguilera

*Различни аромати и разфасовки

*Ще бъдат избирани на случаен принцип от Организатора спрямо това дали печелившият е мъж/жена.

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

Краен срок - 31 май 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара