Спечелете 4 броя четиридневни преживявания и екипировка от Jack Wolfskin

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Готов ли си да станеш част от глутницата на JACK WOLFSKIN?

Wolftrail “United we hike” е формат на Jack Wolfskin, специално създаден, за да сплотява хората от цял свят, обединени от общата им любов към природата и пътешествията. Тази година по инициатива на SPORT DEPOT и със съдействието на списание 360° форматът ще събере четирима приключенци за едно още по-вълнуващо предизвикателство.

В рамките на 4 дни в края на юни 2023 г. ще откриваш нови хоризонти по въздух, земя и вода из България. Освен уникалното изживяване, което сме ти планирали, ще получиш и още една изненада – екипировка от Jack Wolfskin и възможност за съвместно партньорство.

ВЛЕЗ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО WOLFTRAIL "UNITED WE HIKE"
SPORT DEPOT & JACK WOLFSKIN ТЪРСЯТ ТЕБ!

Бъди един от четиримата авантюристи, които ще спечелят уникално преживяване, включващо 4 приключенски активности в рамките на 4 дни.

Това приключение е за теб, ако имаш афинитет към авантюризма и социалните мрежи и искаш да станеш посланик на Jack Wolfskin. Toва приключение е също за теб, ако обичаш да правиш снимки и видеа или storytelling-ът ти е в кръвта

Участвай до 15-и юни. Четиримата победители ще бъдат обявени на 20-и юни. Пожелаваме ти успех!

В кампанията участва всяко лице, което е изразило своята мотивация да се впусне в приключението със снимка, видео или кратка история и е попълнило своята регистрационна форма пълно и вярно.
1. Участниците трябва да бъдат български граждани или пребиваващи в България физически лица и да не са служители на „СПОРТ-ДЕПО”АД.
2. Юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България и да не са свързани с фирма „СПОРТ-ДЕПО”АД.
3. Минималната възраст на физическото лице, което регистрира участие в играта, е 18 навършени години в деня на началото на кампанията.
4. Предоставените от участниците данни трябва да бъдат точни, пълни и реални.
5. След промяната на чл.13, ал.1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила от 01.01.2019 г., паричните и предметни награди, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност от 100 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите
лица, получили предметни награди имат ангажимент да попълнят пълно, точно и вярно служебните си бележки за деклариране на дохода, а от своя страна „СПОРТ-ДЕПО“ АД да внесе сумата по дължимия данък от 10%.

Награди
4 бр. четиридневно преживяване с 4 приключенски активности:
-конна езда из Плана планина
-плаване с каяк в язовир Искър
-хайкинг до връх Белмекен и тандемен полет с парапланер от върхаплаване с
каяк в язовир Искър
-конна езда в района на Белмекен и до хижа Заврачица.

*Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.
**„СПОРТ-ДЕПО” АД запазва правото да промени някоя от активностите или локациите, поради непредвидени обстоятелства като лоши метеорологични условия или/и други.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством жури, формирано от екипите на SPORT DEPOT и 360mag. Спечелилите награди ще бъдат уведомени чрез обаждане от отдела ни за обслужване на клиенти.

Организаторът ще се свърже с победителите в рамките на максимум 3 (три) работни дни от определянето на печелившия. Ако победителят не отговори в рамките на 3 (три) работни дни от уведомяването му, ще се определи друг победител от жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара