Спечелете 3 броя Грил Tefal OptiGrill+ XL GC722D

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somat за поне 5.99 лв. от магазини dm и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини от търговската мрежа и онлайн магазина на “ДМ България” ЕООД, наричани за целите на Кампанията „търговски обекти“.

В Кампанията участват всички продукти с търговска марка Somat.

Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обозначение или специална опаковка.

В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди:
3 бр. Грил Tefal OptiGrill+ XL GC722D, 2000 с единична стойност на придобиване 569,99 лв. с ДДС.

За да участва за спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност минимум 5,99 (пет и деветдесет и девет) лв. с ДДС по време на периода на Кампанията. При покупка на стойност за минимум 5,99 (пет и деветдесет и девет) лв. с ДДС, участникът може да участва в томбола за спечелване на една голяма награда, като за тази цел участникът трябва да се регистрира с три имена, телефон, номер на касовата бележка, дата и снимка на касовата бележка на страницата на кампанията – www. somat-promo.bg. Необходим номер от касова бележка от онлайн магазин dm – маркиран по-долу в червено:

Наградите по т. 11 ще бъдат изтеглени на лотариен принцип, в периода от 31.05 до 07.06.2023 г. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и една резерва измежду участниците.

Победителите ще бъдат известени по телефона за това, че печелят и как да получат наградата си. Регистрираната касова бележка/фактура, с която е спечелена награда, следва да бъде предоставена на Организатора, с цел да се удостовери направената покупка.

Всеки участник може да участва в Кампанията, с повече от една касова бележка/фактура за покупка на промоционални продукти в промоционалния период, при условие, че всяка от тях (бележка, фактура) доказва покупка на промоционални продукти в размер на минимум 5,99 (пет и деветдесет и девет) лв. с ДДС.

За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда по т. 11, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.somat-promo.bg. С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от стойността на направените с нея продукти с търговска марка Somat.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара