Спечелете спортен часовник Garmin

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Slavi Stoyanov

Как се участва:

Чрез качване на снимка във фейсбук.

Пълни правила:

GIVEAWAY!!! 

Black Ram е тук, за да споделя твоите истории, твоите върхове и моменти на триумф. 👏 

Покажи ни как обичаш да се наслаждаваш на Black Ram в коментар под поста до 04.06 и се включи в нашата игра за Голямата награда - спортен часовник, с който да запечаташ ритъма на живота си! ⌚️ 

Наградата, която ще бъде дадена  по време на промоцията е 1 брой спортен часовник.

Механизъм на промоцията:
Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да посети интернет FB страницата на Промоцията и да сподели/покаже снимка как обича да се наслаждава на Black Ram  в коментар под поста с играта.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 7 дни след обявяването на победителите във фейсбук страницата на Промоцията. Спечелилият наградата  се съгласява да предостави  на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име,  адрес и телефон, необходими за получаване на наградата. При получаване на наградите спечелилите участници се идентифицират с лична карта, а когато наградата се получава от пълномощник, упълномощеният представя писмено пълномощно (в оригинал) и лична карта.

Краен срок - 4 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара