Спечелете 55" LG Smart TV от Viva Cup

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 юни 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта или изпращане на sms.

Пълни правила:

Спечели 55" LG Smart TV от Viva Cup!

Посети сайта на Viva Cup или изпрати SMS с твоя фаворит за спечелване на финала на Шампионска лига 2023 и участвай в томболата.

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на Vivacom – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на Vivacom, които имат заплатени минимум 4 абонаментни такси за услугата VIVA CUP.

Потребителите, които са абонати на услугата VIVA CUP могат да се включат в играта като изпратят SMS към кратък номер 154 с името на своя отбор фаворит за спечелване на финала на Шампионска лига 2023, или като посетят сайта https://vivacom.fancup.mobi/ и изберат своя фаворит за шампион на турнира в специалната секция за първенството, като трябва да използва мобилна мрежа на Vivacom на своето мобилно устройство. Всеки вече абониран клиент ще получи подканващ SMS да даде своята прогноза. Всеки нов абониран клиент след началото на кампанията, може да се абонира с ключова дума WIN, или по стандартен начин с ключова дума START и да изпрати допълнително ключова дума WIN с SMS към кратък номер 154. Всеки участник след като получи подканващия SMS за кампанията може да даде своята прогноза.

Изпратените SMS съобщения от участниците към кратък номер 154 са безплатни.

Името на отбора победител в прогнозата може да бъде изписано на кирилица или латиница.

За да е валидно участието в кампанията, след изпращане на своята прогноза, абонатите трябва да потвърдят участието си и да се съгласят за използване на личните им данни на адрес https://vivacom.fancup.mobi/cupCampionGameTerms/. Всеки потребител може да даде неограничен брой предположения, но участва в играта еднократно, само с последната изпратена прогноза.

Ако участник е дал своята прогноза, но иска да я промени и да даде ново предположение, може да го направи на сайта https://vivacom.fancup.mobi/, като трябва да използва мобилна мрежа на Vivacom на своето устройство. Всеки участник се включва в томболата за награди само веднъж и може да спечели само една награда.

Тегленето на наградите ще се извърши от автоматичен софтуер на 05.07.2023г. Ще бъдат изтеглени съответно:
- За смарт телевизор – 1 победител и 3 резерви

В срок до 07.07.2023г., печелившите участници ще бъдат уведомени с обаждане на мобилния номер, от който са участвали, за начина, по който могат да получат наградата си. В случай че с три поредни повиквания не може да се установи връзка с печеливш, той губи правото си да получи награда и се преминава към първия резервен мобилен номер и така до установяване на контакт с резервен участник, който получава наградата.

Право да получи награда има само лицето – страна по договор за мобилни електронни съобщителни услуги с Vivacom или потребителят на предплатени услуги на Vivacom, от чийто номер е направена регистрацията във VIVA CUP. При получаването на наградата печелившият трябва да представи личната си карта единствено и само за удостоверяване на самоличността си. Личната карта не се копира и/или сканира.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара