Спечелете бисквити Траяна, празнична декорация и ваучер за 100 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 9 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Знаеш ли, че според легендата Великденският заек крие пъстри яйчица, които трябва да бъдат намерени от малчуганите на Великден? 🐰🥚 

Е, ние няма да търсим яйца, а име на Великденското зайче на Траяна! 🔍 

Отговори ни в коментар как ще кръстиш нашето Великденско зайче и на 10.04 можеш да спечелиш сладка награда - бисквити Траяна, празнични декорации от @olemalebg, с които да подкрепим тяхната кауза, както и ваучер за пазаруване на стойност 100 лв., с който да подготвиш всичко необходимо за празничната трапеза! 💙

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Instagram профила. Администраторът от страна на Организатора има правото да сваля от Instagram профила всеки коментар, отговор и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Всеки може да участва неограничен брой пъти, но всеки нов коментар следва да съдържа различен отговор на въпроса, посочен в условието на играта.

Наградите са общо 1 брой, като съдържа един комплект от продукти на Престиж - бисквити Траяна, подаръчен комплект с великденски декорации от Оле Мале!, както и ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. (наричани по-долу и „Награди/те“). Ваучерът може да бъде използван за времето, в което е валиден, в търговските обекти, с които „Томбоу България” ООД има сключени договори. С ваучера могат да се заплащат всякакви стоки и услуги, като от ваучера не се връща ресто, но може да се доплаща в брой или с карта, ако стоката е на по-голяма стойност. Пълен списък с обектите: http://bit.ly/3nIxDe5

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившите участници ще бъдат обявени чрез story на Instagram профила https://www.instagram.com/prestige.bg/ на 10.04 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5 (пет) дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара