Спечелете кафемашини и капсули кафе от Tchibo Cafissimo

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 3 май 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Спечелете една от шест Tchibo Cafissimo easy награди. 🎁

Ето как:👇
💙 Намерете колкото се може повече думи свързани с кафе от загадката и ги споделете с нас в коментарите
💙 Последвайте дейността на нашата страница
💙 Споделете с кого бихте искали да изпиете чаша кафе Tchibo Cafissimo

Може да спечелите една от следните три награди, като всяка от тях се състои от:
👉 Капсулна кафемашина Tchibo Cafissimo easy
👉 Класическа капсулна колекция от 70 капсули (7 различни вида капсули х 10 броя)

📍 За повече шансове за спечелване на една от наградите може да участвате в същата игра в Инстаграм страницата на Tchibo Bulgaria. Играта приключва на 03 май в 23:59 ч., а победителите ще бъдат обявени в коментарите под поста посветен на играта на 04 май. 

Всеки участник може да спечели само един брой от изброените награди, независимо от броя на валидните регистрации за участие, които е направил.

Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора.

Участниците, които имат право да получат награда и вида на наградата се определят чрез електронно теглене, на произволен принцип. Резултатите от тегленето се констатират от комисия, съставена от представители на Организатора или упълномощени от него лица.

Общо шестима победители ще бъдат изтеглени измежду Участниците, които са направили валидни регистрации за участие, съгласно настоящите Общи правила и са регистрирани в Периода на провеждане. След края на Кампанията, всички валидни регистрации за участие ще бъдат зачетени и включени в тегленето. На 04 май 2023, не по-късно от 18:00ч., победителите ще бъдат обявени в коментар под поста, посветен на Кампанията на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/TchiboBulgaria и чрез стори посветено на Кампанията на Инстаграм страницата: https://www.instagram.com/tchibo.bulgaria/.

Победителите ще трябва да се свържат с Организатора в рамките на 48 часа от датата на обявяването на печелившите във Фейсбук и Инстаграм чрез лично съобщение, без да предоставят лични данни в тези канали. Организаторът ще отговаря на личните съобщения на избраните победители, за да укаже на печелившия как да предостави личните данни, необходими за предоставянето на наградите (две имена, точен адрес, телефон за връзка). Предоставянето на изисканите данни от победителя до Организатора („Тчибо България“ ЕООД) недвусмислено означава и ще се приема като съгласие от страна на победителя за обработване на предоставените лични данни за целите на Кампанията.

Наградите ще бъдат предоставени чрез избран от Организатора доставчик на куриерски услуги, в рамките на 30 работни дни след края на Кампанията. При получаване на наградата, победителят подписва приемо-предавателен протокол, потвърждаващ успешното получаване, в който доброволно трябва да посочи своите пълни три имена и ЕГН, с оглед фискалните задължения на организатора за деклариране на наградата по реда на ЗДДФЛ. Всички куриерски такси са за сметка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара