Спечелете комплекти карти с рецепти и 30 броя книги

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 23 април 2023

Как се участва:

Чрез качване на рецепта в сайта на играта.

Пълни правила:

Конкурс: „Вкусна и шарена изненада за Великден“

Домашно приготвеното ястие, шарените яйца и украса са синоними на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи по празниците. Имате ли си свои малки тайни за красиво боядисани яйца, приготвянето на вкусени домашни козунаци и традиционни ястия, създаването на празнична украса носеща уют в дома ви на Великден?

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, шарени яйца и украса, с които сте изненадали любимите хора за Великден.

Н А Г Р А Д И

► 10 КОМПЛЕКТА страхотни карти с рецепти от Крина и шеф Силвена Роу, заедно с ефектна дървена стойка за удобно използване по време на готвене. 10 КОМПЛЕКТА страхотни карти с рецепти от Крина и шеф Силвена Роу

► И ОЩЕ 30 БРОЯ КНИГИ от Издателствата: ЕРА, ИБИС, Софтпрес, AMG Publishing, Парадокс и Еднорог.

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 30 март до 23 април 2023 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти и идеи за боядисване на яйца, придружени със снимки във формата по-долу.

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

!!!Не се допускат рецепти и снимки, които са участвали вече в минали конкурси в Розали.

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Великденски конкурс 2023" от 30 март до 23 април 2023 г. (включително).

На 26 април 2023 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на избраните награди.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара