Спечелете 4 броя летни или всесезонни гуми Sailun на стойност до 800 лева

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливш: Желязко Димитров

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Примекс подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми продаваме. Държим на качество и сигурност на добра цена.

Sailun е марка, която през последните години показва сериозно технологично развитие в производството на гуми. За последната година SAILUN успя да се качи на две места нагоре в класацията на производителите на гуми. Добрите постижения при тестовете на гуми Sailun ясно показват, че остава в миналото разбирането, че китайските гуми се произвеждат с остаряла технология.

Тази седмица, заедно със Sailun, ти даваме възможност да спечелиш летни или всесезонни гуми Sailun по твой избор на стойност до 800 лв. с ДДС.

За да участваш в томболата е необходимо в периода от 18.04.2023 до 21.04.2023 г. да се регистрираш в специално създадената форма на тази страница.

В полето „Играя за тази гума“ ни сподели линк от нашия сайт, на желания от теб модел и размер летни или всесезонни гуми от марката Sailun.

За да копираш интернет адреса на гумата SAILUN, за която се бориш, посети страницата на съответната гума SAILUN и натисни върху активния линк с текст "Играй за тази гума", който ще копира автоматично линка на гумата във формата за регистрация за играта. След това попълни две имена, имейл и телефон за връзка и натисни бутона ИЗПРАТИ.

За да се приеме регистрацията ти за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдиш имейла, който ще получиш от нас, след подаването на заявката ти за регистрация.

Печелившият ще бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 17:00 часа този петък (21.04.2023) и ще бъде обявен по Радио ВЕСЕЛИНА!

Краен срок - 21 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара