Спечелете 40 броя Hape Дървени сензорни китари

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 7 юни 2023

Как се участва:

Чрез покупка на бебешки продукти от магазини dm за поне 30 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Пазарувайте бебешки продукти над 30 лв. и може да спечелите една от 40 броя Hape Дървени сензорни китари.

Томболата е с период на провеждане от 27.04.2023 г. до 07.06.2023 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България, в онлайн магазина и в мобилното приложение Моят dm.
dm babybonus

Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 27.04.2023 г. до 07.06.2023 г. От касовия бон за участие в томболата се изключва покупката на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца.

С един касов бон за извършена покупка на и над 30.00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД с изключение на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца в периода от 27.04.2023 г. до 07.06.2023 г. включително може да се участва само веднъж в томболата. За участие в играта могат да се регистрират неограничен брой касови бонове, но всеки от тях трябва да бъде за извършена покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали за участие в томболата. В случай, че спечели награда, участникът трябва да представи касовия бон за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.
Награди

Участниците в томболата участват за спечелването на следните награди: една от 40 броя Hape Дървени сензорни китари.

С всеки регистриран касов бон за участие в томболата участникът може да спечели само една от посочените награди.

Имената на всички печеливши участници ще бъдат публикувани на Facebook и интернет-страницата на Организатора. Наградите могат да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 02.07.2023 г.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара