Спечелете супер яко грил барбекю Muhler 806

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:Краен срок - 30 април 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🔥BBQ GIVEAWAY

Грил сезона вече е открит. Включи се в играта за супер якото 👉барбекю Muhler 806.

🥩Правилата са ясни:
1. Последвай нашия профил;
2. Харесай публикацията на играта;
3. Отбележи поне 2-ма приятели, които нямат търпение да запалят грила;

👌Бонус: Споделете играта на стори и ни отбележете Супермаркет CBA 

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара