Спечелете ваучери за 90 лв., 50 лв. и 30 лв. за магазини Sport Vision от Moment

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 май 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Moment, регистрация на касов бон и изтриване на виртуална скреч карта.

Пълни правила:

Кампанията „Moment Лепнат за спорта” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Moment и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

Наградите по кампанията са:
• 150 броя електронен ваучер за 30лв.с ДДС от верига магазини Sport Vision ;
• 70 броя електронен ваучер за 50 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision ;
• 30 броя електронен ваучер за 90 лв. с ДДС от верига магазини Sport Vision .

Ваучерът може да се използва, както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на Sport Vision /www.sportvision.bg/magazin/ и важи за стоки на редовна или промоционална цена. При покупка може да се прилага само един електронен ваучер.

Получаването на наградата се извърша единствено на предоставения email адрес при регистрацията. Електронният ваучер се предоставя под формата уникален код, получен на предоставения електронен (имейл) адрес от Участника.

Участващи продукти в играта са всички продукти с марка Moment, независимо от тяхната стойност.

Участието в кампанията се осъществява след покупка/и на продукти с марка Moment независимо от стойността им и попълване на информация на интернет страницата www.promomoment.bg.

Номер на касовия бон от покупка на продукт с марка Moment трябва да бъдат предоставени при участие.

Един касов бон може да бъде регистриран само един път и чрез само един електронен (имейл) адрес, независимо от броя на закупените продукти Moment.

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всеки отделен касов бон не е регистриран до момента и отговаря на тези Официалните правила на Промоцията.

След успешно въвеждане на данните, потребителят ще получи възможност да „изтрие“ виртуална скреч карта и да разбере веднага дали печели една от описаните в част 6 награди. В случай, че потребителят печели награда, неговата регистрация ще премине процес на верификация: потвърждаване на валидността на касовата бележка и спазването на условията за регистрация, посочени в т.7.3.1 по-горе. След успешно валидиране на регистрацията, представител на Промоцията ще се свърже с печелившите по имейл и ще предостави съответния електронен ваучер

Всеки регистриран e-mail адрес има право да спечели до 3 броя награди.

В случай че сте спечелили награда, но не сте получили потвърждаващ мейл с електронен ваучер и/или телефонно обаждане ( в случай, че сте предоставили телефон за връзка), моля да се свържете с нас на e -mail: info@promomoment.bg, или на телефон: +359 889 753322

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара