Спечелете 6 подаръчни ваучера на стойност 500 лв. всеки от District Shoes

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@reylinuzunova
@pdundev
@mihaelah.t
@albenajordanov
@georgirb
@tedi134

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

GIVEAWAY “ВСИЧКО Е 6: DISTRICT ПРАЗНУВА СВОЯ РОЖДЕН ДЕН С НАГРАДИ ЗА 3000 лв.!”

В навечерието на шестия ни рожден ден, ние от #DistrictShoes решихме да изненадаме 6-ма от вас с подаръчен ваучер на стойност 500 лв. за спортен сет от хитовата серия NIKE TECH FLEECE. 

Зарадвай теб или твой близък със супер подарък. Участвай в нашата игра и можеш да спечелиш refresh на гардероба си за пролетта!

Как да участваш:
➡️последвай @districtshoesbg (ако все още не си)
➡️сподели този пости и ни тагни
➡️отбележи в коментар други трима луди фена на готините снийкърси

⭐Можеш да участваш с неограничен брой коментари, но с различни тагове.

Тегленето ще се извърши на 09.03.2023 г.

Организаторът ще определи печелившите участници чрез специализиран софтуер, определящ победителите на случаен принцип.

Всеки от печелившите участници ще бъде уведомен чрез лично съобщение от страна на Организатора до профила, с който е регистрирал участие в Играта.

Организаторът ще се свърже с всеки от победителите в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от тегленето на наградите. С уведомяването за наградата, победителят се приканва да предостави на „Спорт-Депо” АД необходимите допълнителни данни за контакт, нужни за изпращане или предаване на наградата, както и данните, необходими за изпълнение на законовото задължение за деклариране на спечелилите участници в НАП.

Ако победител не отговори в рамките на 5 (пет) работни дни от уведомяването му, изпращайки данни за доставка на наградата, ще бъде определен друг победител на негово място по начина, обявен в т. 6.4. 

Съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), паричните и предметни награди, получени на случаен принцип, подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност над 100 лв., следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент да попълнят пълно, точно и вярно служебните си бележки за деклариране на дохода, а от своя страна „СПОРТ-ДЕПО“ АД да внесе сумата по дължимия данък.

Краен срок - 8 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара