Спечелете зодиакални диадеми, свещи и колиета и сетове с продукти TRESemme

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://www.instagram.com/stories/highlights/18091650634323958/

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Aries energy here ♈🔥 Представителите на зодия Овен са родени лидери. Можеш да постигнеш всичко, стига да го пожелаеш. Ти си истински trendsetter и сияеш с блясъка на увереността. ✨ 

окажи, че си от огнения отбор на Овен и можеш да спечелиш зодиакална свещ, колие със съзвездието ти или диадема + сет с продукти TRESemmé.

Участвай, като добавиш емоджи със знака на зодията си в коментар под поста, отбележиш приятелка и последваш @tresemmebulgaria. Ще обявим трите победителки на 03.04.

Всеки Участник се включва само един път в тегленето и може да спечели само една награда, независимо колко пъти е участвал с коментиране под пост от Играта TRESemmé Zodiac.

В периода 27.03.2023 г. - 26.02.2024 г.  ще бъдат  организирани 12  giveaway поста, в които Участниците могат да се включват. Всеки един от постовете ще бъде активен в рамките на 7 дни.

Като награди в Играта ще бъдат раздадени следните продукти::
12 бр. зодиакални свещи
12 бр. зодиакални колиета
12 бр. диадеми (3 бр. червени, 3 бр. сини, 3 бр. кафяви; 3 бр. лилави)
36 бр. сета с продукти TRESemmé (лак за коса TRESemmé Freeze Hold 5 и сух шампоан TRESemmé Day 2)
*Снимките на наградите показани в дигиталните рекламни материали, са илюстративни и може да се различават от реалните.

Селектирането на печелившите Участници ще се извърши дo 3 (три) работни дни след края на всяка Игра.

Печелившите Участници са общо 36 (тридесет и шест) и ще бъдат селектирани на случаен принцип посредством електронно теглене. Всеки печеливш може да спечели само по една награда.

След изтеглянето на всеки печеливш Участник се извършва проверка дали същият отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

Имената на победителите ще бъдат обявени в стори в профила на TRESemmé Bulgaria в Instagram.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6 същите ще бъде необходимо да се свържат чрез лично съобщение в Instagram с профила на TRESemmé Bulgariа, и да предоставят всички необходими данни за доставка на спечелената награда – три имена, телефон, и адрес за доставка (личен адрес или офис на Speedy).

Краен срок - 26 февруари 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара