Спечелете телевизор, мултикукъри, кафемашини, блендери и чаши от Мандра Ситово

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 23 април 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти на "Мандра Ситово" и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Кампанията (Играта): всички продукти с марката „Мандра Ситово“, „Добруджанско Ситово“, независимо от вида и грамажа.

За участие в Кампанията е необходима покупка на стоки на мандра „Ситово“. За участие в играта се изисква минимална стойност на покупка, равняваща се на 5лв. Всеки може да участва със закупаване, на който и да е продукт, произвеждан от мандра „Ситово“.

Кампания: „Великденска емоция с мандра Ситово“ ще раздаде на победителите 60 награди. Всяка от наградите изисква минимален брой натрупани от регистрации за участие точки:

ТЕЛЕВИЗОР (1бр.) - 2500т.
МУЛТИКУКЪР (2бр.) - 2000 т.
КАФЕМАШИНА С КАПСУЛИ (3бр.) - 1500 т.
БЛЕНДЕР (4бр.) - 1000 т.
БРАНДИРАНИ ЧАШИ (50бр.) - 500 т.

- Награда 1: 1бр. - ТЕЛЕВИЗОР. За участие в томболата за спечелване на тази награда, участникът трябва да има натрупани минимум: 2500 точки за периода на играта.

- Награда 2: 2бр. - МУЛТИКУКЪР. За участие в томболата за спечелване на тази награда, участникът трябва да има натрупани минимум: 2000 точки за периода на играта.

- Награда 3: 3бр. - КАФЕМАШИНА. За участие в томболата за спечелване на тази награда, участникът трябва да има натрупани минимум: 1500 точки за периода на играта.

- Награда 4: 4бр. - БЛЕНДЕР. За участие в томболата за спечелване на тази награда, участникът трябва да има натрупани минимум: 1000 точки за периода на играта.

- Награда 5: 50бр. - БРАНДИРАНИ ЧАШИ на мандра „Ситово“. За участие в томболата за спечелване на тази награда, участникът трябва да има натрупани минимум: 500 точки за периода на играта.

Важно: Участниците участват с натрупаните точки от своите регистрирани касови бележки за награда, която отговаря на общия брой натрупани точки.

Пояснение: Участник с натрупани 500 точки не може да спечели награда, изискваща повече натрупани точки.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ.

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

- При закупуване на продукти, описани в т.6.1 и без ограничение за минимална и максимална стойност на покупката, участниците събират точки.

- Точките се натрупват през целия период на Промоцията, при всяка регистрация. Няма ограничение на броя регистрации, които участниците извършват. Натрупаните до момента точки се изписват след всяка успешно извършена регистрация.

- Участниците регистрират: валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, номер и снимка на касовата бележка и града, от който са закупили продуктите на интернет страницата www.mandrasitovo.com.

При регистрацията участникът трябва:

да въведе валиден мобилен номер

да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактура, издадена от "ИНТЕР ЕС 2000"

да въведе общата сума от закупените продукти на мандра „Ситово“ /Въвеждани общи суми от цялата касова бележка, съдържаща покупки, различни от тези на мандра „Ситово“ се счита за невалидна регистрация и точки не се натрупват

да качи снимка на касовата бележка във формата за регистрация

да потвърди, че не е робот

да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.mandrasitovo.com, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0888123***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.mandrasitovo.com

Да запази регистрираните касови бележки до края на играта и да ги представи на куриера, в случай, че изтеглен от томболата и обявен като печеливш.

Валидни са само касови бележки, които са издадени в срока на промоцията (27.03.2023 г. до 23.04.2023 г.).

Сумата се преобразува в точки. Всяка стотинка е равна на 1 точка. Участникът натрупва точките си с всяка следваща регистрация. Участникът ще може да види натрупаните до момента точки след успешно завършване на всяка регистрация за участие.

Условия за правилно заснемане на касова бележка при регистрация за участие в Кампанията:

Закупете, който и да е продукт с марката мандра "Ситово"
Касовата бележка следва да бъде издадена в периода от 27.03.2023 г. до 23.04.2023 г.
Да се виждат ясно четирите ъгъла на бележката
Снимката да е на фокус
Да няма прегънати части на бележката

Попълването на номера на касовата бележка е задължително дословно. Попълване на една и съща касова бележка с опити за изменение на номера, няма да бъдат зачитани!

Размерът на снимката да не е повече от 5MB и да е във формат .JPG или .PNG

Пояснение за попълване на регистрационната форма:

1. Снимайте касовата бележка, по описаните по-горе условия;
2. Натиснете бутон „Качи снимка на касов бон“ и изберете снимката“
3. Попълнете номера на касовата бележка дословно;
4. Попълнете Вашия телефонен номер;
5. Попълнете Вашия град;
6. Въведете общата сума на закупените продукти на мандра „Ситово“, присъстващи в касовата бележка с цифри, например: "12,25" или "12.25";
7. Маркирайте полетата за съгласие за запазване на касовата бележка до края на играта, прочетете текущите условия за участие и при съгласие, маркирайте.
8. Натиснете бутона „Регистрирай“

Внимание:

Попълвайте внимателно полетата в регистрационната форма. Уверете се, че номерът на касовата бележка, Вашите имена и телефонен номер за правилно попълнени. Ако Вашият телефонен номер е попълнен грешно, няма да можем да се свържем с Вас и да удостоверим Вашето участие и печалба в случай на такава.

Наградите по т.7.1 , които не са потърсени в срок до 10.05.2023 г., не се предоставят. Ние ще се свържем с печелившите на попълнените от тях в регистрационната форма телефонни номера.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 23.04.2023г. чрез специално разработен за нуждите на кампанията софтуер, който на случаен принцип ще определя печеливши участници изпълнили условията от т. 8.1.

Печелившите номера на участниците ще бъдат публикувани на www.mandrasitovo.com, както и на официалната фейсбук страница - https://www.facebook.com/mandrasitovobg като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0878123***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими. Спечелилите участници ще бъдат допълнително уведомени от Организатора съгласно т. 9.2 по-долу. В томболата ще бъдат теглени и по 5 резервни спечелили, на които ще бъде предоставена наградата, в случай че някой от първоначалните спечелили се откаже от наградата или ако тя не може да му бъде предоставена поради липса на предоставени валидни касови бележки или невъзможност същата да му бъде предоставена поради други причини.

Един участник може да спечели само една награда за периода на кампанията.

За получаването на наградите по т.7.1 всички печеливши участници ще получат обаждане от наш служител, в което ще получат информация за вида на спечелената награда, както и детайли по получаването на спечелената награда. Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на уточнения адрес. Доставки се извършват само на територията на Р. България.

За целите на правилното данъчни и счетоводно отчитане на наградите по т.7.1, участникът трябва да предостави и три имена и ЕГН на организатора.

За да може да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера/представител на организатора валидните касови бележки, с които е спечелил. Ако участникът не предостави валидни касови бележки, наградата няма да му бъде предоставена.

В случай че спечелилият участник не предостави необходимите данни за доставка съгласно т.9.1 или не бъде открит на посочения от него адрес съгласно реда и сроковете, уговорени по-горе, участникът губи правата си върху наградата.

Награди се предоставят само на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на валидни касови бележки. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в чл.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара