Спечелете 10 таблета iPad и 10 смарт часовника Apple Watch 8 от Gillette

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукти Gillette и Venus от магазини Kaufland за поне 19.99 лв. и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Кожата ти заслужава най-добрата грижа, а ти заслужаваш страхотен подарък!

Довери се на острота, която трае дълго и дълго… и можеш да спечелиш 1 от 20 награди - 10 iPad и 10 Apple Watch 8- просто следвай тези стъпки:

💙Kупи продукти Gillette или Gillette Venus от Kaufland Bulgaria на минимална стойност от 19.99лв. с ДДС
💙запази касовата бележка и последвай страницата на Gillette
💙напиши номера на касовата бележка в коментар под този пост и можеш да спечелиш награда*

В Играта участват всички продукти с марка Gillette и Venus (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

За да участва в Играта за спечелване на една от наградите по точка 7.1. от настоящите Правила, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:
Стъпка 1: Да закупи наведнъж един или повече продукти с марка Gillette и/или Venus, независимо от размера и разфасовката, на минимална обща стойност 19.99 лв. с ДДС, oт някои от търговските обекти на Kaufland България, през периода на Играта и да запази касовата бележка от направената от него покупка.
Стъпка 2: Да хареса официалната страница на Gillette Bulgaria във Facebook и да напише номера на касовата бележка в коментар под поста, анонсиращ Играта.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от оригиналната касова бележка на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:
• 10 (десет) бр. iPad 10, всеки на стойност 1572.49 лв. с ДДС
• 10 (десет) бр. Apple Watch 8, всеки на стойност 1036.61 лв. с ДДС
*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 20 печеливши участници и 20 резервни на случаен принцип. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В срок от 3 дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Играта. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Facebook, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с публикувания в коментар под поста, анонсиращ Играта в официалната страница на Gillette Bulgaria в Facebook; дата на покупката, която трябва да е в периода на Играта; както и името на закупените продукти
с марка Gillette и/или Venus.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

Краен срок - 30 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара