Спечелете комплекти Furla и часовници Furla от Pantene и Lilly Drogerie

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Анелия Зафирова
Кръстинка Ботева
Антон Терзиев
Снежана Петрова
Силвия Копаранова
Десислава Димитрова
Полина Панайотова
Миглена Спасова
Веселина Радионова
Ренета Йоргова
Антоанета Дачева
Цветелина Симова
Габриела Димитрова
Екатерина Янкова
Недялка Бранкова

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Pantene за поне 9.99 от магазини Лили и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са следните:

    5 бр. комплекти Furla на обща стойност 804,99лв. с ДДС, съдържащи чанта на стойност 579,99 лв. с ДДС и портмоне на стойност 225 лв. с ДДС
    • 10 бр. часовник Furla на стойност 261,96лв. с ДДС

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Наградите се доставят само на територията на Република България.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи един или повече продукти с марка Pantene на минимална обща стойност от 9.99 лв. с ДДС от който и да е магазин от търговската верига Лили Дрогерие, включително онлайн магазина, в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на избраните продукти, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността закупените с нея продукти.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката, в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка, с която е участвал в Кампанията, на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригиналът на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адреса, посочен в раздел 8.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с марка Pantene, закупени от търговски обект на „Лили Дрогерие“ ЕООД.

Един участник може да участва в Кампанията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Тегленето на печелившите участници се извършва от Организатора до 14 (четиринадесет) работни дни след края на Кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 5 печеливши участници и 5 резервни за комплекти Furla, и 10 печеливши участници и 10 резервни за часовници Furla. Имената на изтеглените участници, както и номерата на техните регистрирани касови бележки, ще бъдат протоколирани.

В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да го уведоми, че е изтеглен като печеливш и да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

В срок от 1 (една) седмица след като бъдат уведомени от Организатора за спечелената награда, печелившите участници трябва да изпратят снимка от касовата бележка, с която са участвали в Кампанията, на и-мейл на Организатора (igra@grey.bg) за проверка. Оригиналът на касовата бележка остава при участниците. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адресa, посочен в раздел 8.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, стойността и името на закупените продукти с марка Pantene. Печелившите участници следва да предоставят също и информацията, необходима за деклариране на спечелената награда, съгласно изискванията на Закона за данък върху доходите на физическите лица.

Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не носи и няма да носи отговорност, той/тя губи правото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник, и валидиране на спечелената награда.

Приемането на наградата може да бъде осъществено от друго лице, но само след представяне на нотариално заверено пълномощно от другото лице при получаване на наградата. При предаване на наградата печелившият е длъжен да подпише разписка за получаване на наградата и да покаже оригиналната касова бележка на куриера. Оригиналът на касовата бележка остава при участника.

Краен срок - 31 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара