Спечелете смартфон Xiaomi 13 Pro и слушалки Xiaomi Buds 3

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши:

Jivodar
IvayloD
Rumentzonchev
Иво Орешко

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на конкурса и качване на снимки.

Пълни правила:

За да се включи във фотоконкурса, Участникът трябва да изпълни следните условия:

1. Да качи до 5 авторски снимки със следните спецификации:

Mаксимален размер на файла: 8 Mb; максимална ширина: 2600 px, максимална височина: 2600 px;

в една, в няколко или във всички 4 категории:

– Природна фотография;
– Астро и нощна фотография;
– Портретна, лайфстайл и модна фотография;
– Травъл фотография

на сайта https://contest.xiaomi-bulgaria.bg, която може да се достъпи и от официалния сайт на Xiaomi в България https://xiaomi-bulgaria.bg

Участието във фотоконкурса не е обвързано с покупка на продукт или услуга от страна на Участника и е безвъзмездно за него.

С публикуването на снимки на https://contest.xiaomi-bulgaria.bg, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила.

Публикуваните от Участниците снимки трябва да са притежание на публикуващия. Всеки участник с приемането на Официалните правила, декларира че е притежател на авторските права на снимките. Към всяка от снимките Участникът следва да посочи кратко описание, което да не съдържа нецензурни и обидни думи, изрази и др.

Наградите във фотоконкурса са:

-1 бр. Xiaomi 13 Pro на препоръчителна цена за крайни клиенти 2549 лв. (Две хиляди петстотин четиридесет и девет) с ДДС за брой;

– 4 бр. Xiaomi Buds 3 на препоръчителна цена за крайни клиенти от 199,99 лв. лв. (Сто деветдесет и девет лв. и 99 ст.) с ДДС за брой.

Победителите ще бъдат определени чрез гласуване от жури в състав: Антон Дангов, Михаил Минков, Теди Грозданов, Живко Константинов и представител на Xiaomi в България.

Във всяка от четирите категории: Природна фотография, Астро и нощна фотография, Портретна, лайфстайл и модна фотография и Травъл фотография ще бъде излъчен по един победител, който ще получи по един брой слушалки Xiaomi Buds 3 и право на участие в групов уъркшоп (до четирима души) с членовете на журито.

Голямата награда 1 брой Xiaomi 13 Pro ще бъде присъдена на един от четиримата победители от съответните категории след гласуване от журито на конкурса.

Имената на победителите във фотоконкурса ще бъдат публикувани на  https://xiaomi-bulgaria.bg на 10.05.2023 г.

Наградите ще бъдат връчени на 10 май 2023 г.

Краен срок - 28 април 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара