Спечелете оригинални награди от филма 'Dungeons & Dragons: Разбойническа чест'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 март 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🐉 Любимата на поколения легендарна ролева игра оживява на големия екран с „Dungeons&Dragons: Разбойническа чест“. 🎞️ Пригответе се за зрелищна битка с дракони, магически същества, магове и шайка разбойници.

😍 Впусни се в епичното и изпълнено с екшън приключение заедно с @ozone.bg. Включи се в играта и може да си един от тримата късметлии, които ще спечелят двоен кинобилет за филма в абсолютното кинопреживяване 4DX*, портфейл за карти, както и оригинални халба за бира, форма за лед, чанта или плетена шапка от филма. 🎁

За да участваш, трябва да:
👉 Последваш профила на @ozone.bg, ако все още не си;
👉 Тагнеш приятел, с когото нямаш търпение да гледаш #DungeonsandDragons #РазбойническаЧест на #4DX в @cinemacitybg.

❗ Имаш време до 31.03.2023 г., когато на случаен принцип ще изтеглим нашите трима победители.

❗ Не забравяй, че участваш само ако си изпълнил всички условия на играта.

❗ *Двойните 4DX кинобилети важат само и единствено за филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“, и могат да бъдат използвани от победителите в периода 01.04.2023 – 16.04.2023 г. в избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигата Синема Сити България. Периодът за 4DX прожекциите на филма е 01.04. - 06.04.2023.

Кинобилетите важат само и единствено за прожекции на филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от киноверигата Синема Сити България, според програмата на киното. Моля да имате предвид, че Синема Сити локации с 4DX зала има в градовете София, Варна и Пловдив. В случай че победителите изберат да гледат филма в някой от другите градове от веригата, билетът ще е за прожекция в регулярна зала. 

Кинобилетите за филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ не могат да бъдат заменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност, включително, но не само за други кинобилети, други награди от филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ или което и да е друго филмово заглавие.

Победителите получават награда двоен 4DX кинобилет за филма „Dungeons & Dragons: Разбойническа чест“ след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от тях кино от киноверигата Синема Сити България.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара