Спечелете 400 ваучера по 250 лв. за пазаруване в Lidl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез покупка на продукти Parkside от магазини Lidl и използване на приложение.

Пълни правила:

Февруари носи изненада за майсторите у дома! Държиш домашната ти работилница да бъде обновявана с практични инструменти, предстои ти ремонт или майсторенето е любимото ти хоби? 

През целия месец пазарувай качествени инструменти Parkside и спечели 1 от 400 ваучера по 250 лв. за пазаруване в Lidl.

От 01.02. до 28.02.2023 г. получаваш по 1 точка за всеки 10 лв. от стойността на покупка на артикул/и Parkside в един касов бон с Lidl Plus. Събери 4 точки в приложението и участвай в играта.

Наградите се разиграват на случаен принцип. Тегленията на печелившите участници за 100 ваучера за пазаруване ще се проведат на: 06.02., 13.02., 20.02. и 01.03. (4 седмици) и ще бъдат обявени тук най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

За всяка покупка на продукти с марка Parkside на стойност мин. 10 лв. в един касов бон в периода 01.02.2023 – 28.02.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават 1 точка в приложението. При 4 събрани точки клиентите получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 15 лв. означава 1 спечелена точка в приложението. Покупка на стойност от 30 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 събрани точки. Покупка на стойност 40 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 точки, т.е. право за участие в играта и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 400 ваучера по 250 лв.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 01.02.2023 – 28.02.2023 г. (4 седмици) се теглят печеливши участници за 100 ваучера по 250 лв. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 01.03.2023 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

Списък на наградите
400 ваучера за пазаруване в Lidl, всеки на стойност 250 лв. с валидност до 01.03.2024 г.

Краен срок - 28 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара