Спечелете уикенд за двама в емблематичния Hotel Rila Borovets

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Слави Коен

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Покори върховете на настроението с N-JOY Winter и хотел Рила, Боровец!

Впусни се в истинско зимно приключение и в края на седмицата може да спечелиш уикенд за двама в емблематичния хотел Рила!

Влез във Facebook страницата на радио N-JOY, отговори на въпроса в играта и в петък вечер късметът може да е с теб!

Хотел Рила предлага неустоима програма на открито и закрито за цялото семейство! Това е място, на което може да си починеш ефективно, да се поглезиш със СПА процедури, да поканиш приятели на лично събитие или просто да се насладиш на чистия въздух и заснежените склонове.

Отдай се на зимния ритъм с N-JOY Winter и се радвай на пълноценни планински мигове в хотел Рила, Боровец!

В сърцето на първия планински курорт в България - Боровец, хотел Рила е истинско бижу в алпийски стил. Напълно реновиван в периода 2015 - 2019 година, хотелът посреща гостите си с изцяло нов дизайн в модерен алпийски стил и предлага изискано настаняване и безброй възможности за спорт и приключения през всеки сезон.

Гостите на х-л Рила могат да се насладят на изискана храна в петте ресторанта, както и на майсторски приготвени коктейли в трите бара. За постигането на пълен релакс СПА центърът предлага термо зона, закрит плувен басейн в олимпийски стил, джакузи и разнообразие от възстановяващи и тонизиращи процедури.

Разположен в непосредствена близост до пистите и лифтовете, х-л Рила е класически ski-in/ski-out, където любителите на зимните спортове се чувстват добре. Хотелът предлага ски и сноуборд оборудване под наем, депо за съхранение на личната екипировка, както и каса за продажба на лифт карти и билети.

Хотел Рила е едно от най-търсените места за корпоративни и социални събития в региона, а на най-малките си гости предлага множество забавления в реновираната детска градина през зимата, игралната зала и детски клуб.

Краен срок - 24 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара