Спечелете ваучери за преживявания и сладки награди от бисквити Мираж

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Февруари е месецът, който ни носи онова красиво чувство на романтика и любов и ни дава чудесен повод да си припомним най-топлите мигове с човека до нас. 💕 

И за да направим празника на любовта по-сладък, те предизвикваме с игра. 🎁 

Тагни своята половинка в коментар и ни напиши кой е най-милият жест, който тя е правила за теб. На 15 февруари ще изтеглим трима късметлии, които ще спечелят сладка награда в лицето на бисквити Мираж, както и подаръчен ваучер за преживяване по избор на стойност 100 лв., за да създадете още един приказен спомен с любимия човек. 🥰

БОНУС участие: Качи ваша любима снимка на Story и ни тагни, за да разпространим сладостта от любовта!

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Instagram профила https://www.instagram.com/prestige.bg/. Администраторът от страна на Организатора има правото да сваля от Instagram профила всеки коментар, отговор и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Всеки може да участва неограничен брой пъти, но всеки нов коментар следва да съдържа различен отговор на въпроса, посочен в условието на играта.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници да спечелят Награда.

Печелившите участници ще бъдат обявени чрез story на Instagram профила https://www.instagram.com/prestige.bg/ на 15.02 до 23:59 часа (българско време).

За получаване на наградата, печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: три имена (име, презиме, фамилия), телефон за връзка и адрес за доставка, в срок до 5 (пет) дни.

Наградите се получават чрез куриер на посочените от победителите адреси.

Краен срок - 14 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара