Спечелете 3 козметични комплекта от BeAdora за 8 март

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез изпращане на имейл.

Пълни правила:

Сега е моментът да кажеш своето "благодаря" на скъп за теб човек. Направи го с подкрепата на Радио Fresh! и козметика BeАdora!
 
Изпрати ни имейл на igra@radiofresh.bg коя е дамата, на която искаш да благодариш и защо... Не забрававяй да напишеш и нейния телефон, защото Блондинките на Радио Fresh ще изберат три от изпратените писма в деня на 8 март и лично ще се обадят на три дами с благодарност!
 
Всяка от тях ще получи и козметичен подарък от BeАdora - стандарт за класа: BeАdora CLASSIC. Черната серия съдържа пет продукта: дневен, нощен и околоочен крем, серум лице и шия и еликсир за лице. Продуктите са тествани под дерматологичен контрол и са подходящи за всеки тип кожа. EPS Seafill, Lakesis и Cube 3 са одобрени като активни съставки с натурален произход от сертифициращия орган Ecocert.
 
Комбинация от 4 великолепни компонента:
EPS Seafill - 100% натурален биотехологичен продукт, който повдига отпуснатата кожа и заглажда бръчките
Lakesis - безценното мастиково масло, което възстановява плътността на дермата
Специалната хиалуронова киселина Cube³ увеличава забележително овлажняването, гладкостта и еластичността на кожата
Концентратът на хайвер от охлюви съдържа изключителна комбинация от натурални съставки с регенериращо, овлажняващо и ексфолиращо действие.
Острието на серията: BeАdora ELIXIR - Продукт с моментален ефект. Изключително меката текстура на този уникален продукт маскира фините линии, бръчки, пори и неравности, като придава гладко и копринено-нежно матово покритие на кожата. Mоже да сеизползва самостоятелно и като база под грим.
 
Запознай се с магията на BeAdora - тайната на младостта!

Краен срок - 8 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара